TV & Media

MasterChef 2022: Εκτός διαγωνισμού ένα από τα φαβορί

Το δώρο του Σωτήρη Κοντιζά

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
masterchef-spoiler.jpg

MasterChef 2022: Εκτός διαγωνισμού ο Τζόναθαν, ένας από τους πιο δυνατούς και συμπαθείς παίκτες του ριάλιτι.

Εκτός MasterChef έμεινε ένα από τα φαβορί και ένας από τους πιο συμπαθείς παίκτες του φετινού διαγωνισμού. Ο λόγος για τον Τζόναθαν, ο οποίος δεν κατάφερε να πείσει τους κριτές με το πιάτο του στη δοκιμασία αποχώρησης και ήταν αυτός που άφησε πίσω του την ποδιά και την κουζίνα του MasterChef.

Στο διαγωνιστικό κομμάτι, παρά το γεγονός ότι ο Τζόναθαν δεν ήταν ανάμεσα στους υποψηφίους, ο Γιάννος έκανε χρήση της κάρτας ασυλίας, έσωσε την Ελισάβετ και έτσι ο Ιταλός μάγειρας κατέβηκε στην κουζίνα να μαγειρέψει στη θέση της.

 

MasterChef 2022 | Ανατροπή! Ο Γιάννος έκανε χρήση της Κάρτας Ασυλίας!

 

Καλεσμένος των σεφ ήταν ο Παναγιώτης Γιακαλής, που είχε ετοιμάσει ένα πιάτο αντιγραφής υψηλών απαιτήσεων, που δυσκόλεψε ιδιαίτερα και τους τέσσερις μάγειρες. Σύμφωνα με τη βαθμολογία των κριτών εκείνος που έλαβε τους λιγότερους πόντους ήταν ο Τζόναθαν. Με 21 βαθμούς έναντι 23 της Βασιλικής, ο ερασιτέχνης παίκτης του Masterchef ήταν αυτός που αποχώρησε από το διαγωνισμό. Οι κριτές όπως είπαν κρίνοντας το πιάτο του βρήκαν αστοχίες και μαγειρικά λάθη λόγω κακής διαχείρισης του χρόνου, ενώ ο Ιωαννίδης του είπε ότι βρήκε και κόκκαλο.

 

Ροφός με κρούστα Aioli, πουρές από πράσινη ελιά, ρολό από ταρτάρ ροφού σε κολοκύθι και σάλτσα

 

“Έχω ζήσει πολλά πράγματα στη ζωή μου και αυτό που έζησα αυτούς τους μήνες ήταν μοναδικό, φανταστικό. Την ώθηση που μου δώσατε δεν έχω λόγια να την περιγράψω. Δεν θα ξεχάσω όταν μου είπατε ότι έχεις κάτι που δεν μαθαίνεται. Θα έλεγα ότι μου αλλάξατε την πορεία και σας ευχαριστώ. Θα χαρώ να σας συναντήσω έξω, το Λεωνίδα να μιλήσουμε για μουσική, με τον Πάνο να πιούμε κρασιά και το Σωτήρη και κρατήσουμε αυτή τη φιλία που άρχισε στο Masterchef”, δήλωσε ο Τζόναθαν και πρόσθεσε:

“Από εσένα Σωτήρη θα ήθελα τη φιλία σου και ένα ζευγάρι σταράκια που μου τα είχες υποσχεθεί”, δήλωσε ο μάγειρας με τον κριτή λίγο αργότερο εκτός πλατώ να του τηρεί την υπόσχεσή του.

 

MasterChef 2022 | Ο Τζόναθαν αποχώρησε με τα παπούτσια στο χέρι κυριολεκτικά!

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ