TV & Media

Τσιμιτσέλης: To 1 εκ. δραχμές σε τυχερό παιχνίδι που τον έφερε στην Αθήνα

Τι είπε για τη συνεργασία του με την Κατερίνα Γερονικολού

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Γιάννης Τσιμιτσέλης
Γιάννης Τσιμιτσέλης © NDP

Γιάννης Τσιμιτσέλης: Το 1999 κέρδισα 1 εκατ. δραχμές σε τυχερό παιχνίδι και έτσι ήρθα στην Αθήνα.

O Γιάννης Τσιμιτσέλης ήταν καλεσμένος στο «The 2Night Show» και μίλησε για την κόρη του, Εύα, τη σύντροφό του Κατερίνα Γερονικολού, αλλά το 1 εκατομμύριο δραχμές που κέρδισε το 1999.

Ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι υπήρξε πολύ τυχερός στο παρελθόν αφού κέρδισε το ποσό του 1 εκατομμυρίου δραχμών μαζί με έναν φίλο του, όπου με το μερίδιό του, κατάφερε να έρθει στην Αθήνα. «Το 1999 κέρδισα το “Ξυστό” ήταν 11 Αυγούστου, το θυμάμαι γιατί 12 ήταν η ολική έκλειψη Ηλίου» είπε, ενώ στην απορία του Γρηγόρη Αρναούτογλου από που προέρχεται το επίθετό του αποκάλυψε: «Από ψιλοψάξιμο οικογενειακό είναι ιταλοφερμένο».

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης αναφέρθηκε στην 8χρονη κόρη του Εύα, μιλώντας με πολύ όμορφα λόγια για την εξέλιξή της. Όπως είπε:

«Έχει πάρει και από τους δύο, αλλά νομίζω έχει πάρει περισσότερο από τη μαμά. Είναι πολύ όμορφο παιδάκι. Είναι ένας άνθρωπος ολοκληρωμένος πια, υπάρχει επικοινωνία. Βλέπεις την εξέλιξη. Έχει πια τη δική της δυνατή ταυτότητα, επικοινωνεί με τη φίλη της, λένε τα νέα τους, αρχίζει και ανεξαρτητοποιείται και αυτό είναι πολύ όμορφο. Τώρα που μεγαλώνει μπορείς να κάνεις και περισσότερες δραστηριότητες, την έχω πάρει μαζί μου και στα γυρίσματα».

THE 2NIGHT SHOW - Γιάννης Τσιμιτσέλης

Γιάννης Τσιμιτσέλης: Η συνεργασία του με την Κατερίνα Γερονικολού

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης μίλησε και για τη συνεργασία του στο «Κι όμως είμαι ακόμα εδώ» μαζί με την σύντροφό του στη ζωή, Κατερίνα Γερονικολού, αναφέροντας πως πρόκειται για ένα έργο στο οποίο ο ίδιος, ως γιατρός, δίνει λάθος διάγνωση, λέγοντάς της ότι πεθαίνει. Η σειρά θα μάς δείξει πώς θα εξελιχθεί η ζωή της και η μεταξύ τους σχέση.

Τέλος, αποκάλυψε ότι θα συνεχίσει την επόμενη χρονιά την εκπομπή «Fishy» και μάλιστα είπε ότι θα κάνει γυρίσματα τόσο στο Αιγαίο όσο και στο εξωτερικό αφού θέλει να ψαρέψει και στον πάγο.

«Όταν σκέφτηκα το κόνσεπτ Fishy είχα στο μυαλό μου και εσένα. Ήθελα να κάνω κάτι διαφορετικό, έβαλα το ψάρεμα, έβαλα τα νησιά, έβαλα και το μαγειρικό», είπε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

THE 2NIGHT SHOW - Γιάννης Τσιμιτσέλης – Παιχνίδι

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ