TV & Media

Θάνος Καλλίρης: Πεντέμισι χρόνια… σκλαβιάς με τη Ναταλία Γερμανού

«Όταν ήμασταν μαζί, δεν την ήξεραν»

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Θάνος Καλλίρης: Ήταν πεντέμιση χρόνια σκλαβιάς με τη Ναταλία Γερμανού
Θάνος Καλλίρης © ΤV/screenshot

Ο Θάνος Καλλίρης μίλησε μεταξύ άλλων για το γάμο του με τη Ναταλία Γερμανού στο 2NightShow με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Ο τραγουδιστής μίλησε για τη συμμετοχή του στη Eurovision που απογείωσε την καριέρα του, για το χαρακτηριστικό μαλλί του που έγινε τάση στα κομμωτήρια, για την υστερία των θαυμαστριών, για την σχέση του με τη Ναταλία Γερμανού και για την απόκτηση των παιδιών του.

«Ήμασταν πεντέμισι χρόνια σκλαβιάς… ε πολύ ωραία. Όταν τα φτιάξαμε, δεν υπήρχε η showbiz όπως είναι τώρα. Μαθεύτηκε σιγά σιγά το ειδύλλιο αλλά ήμασταν χρόνια μαζί» ανέφερε ο Θάνος Καλλίρης στον Γρηγόρη Αρναούτογλου. 

«Όταν γνωριστήκαμε, δεν ασχολιόντουσαν με αυτό. Μην κοιτάς τώρα που είναι η Ναταλία Γερμανού φίρμα, δεν ήταν τότε. Εγώ τη γαλούχησα, στα πόδια μου μεγάλωσε. Μου έχει γράψει πάρα πολλά τραγούδια» είπε με χιούμορ ο Θάνος Καλλίρης.

Η παρουσιάστρια του Alpha παρακολούθησε τη συνέντευξη του πρώην συζύγου της στον The 2Night Show και έγραψε στο προσωπικό της προφίλ στο Twitter: «Βλέπετε όλοι ότι ο
@ThanosKalliris γύριζε video clip για να γνωρίζει μοντέλα και να τρέχει στα νησιά κατά τα άλλα ήμουν ΕΓΩ ζηλιάρα όχι εντάξει δεν πειράζει».

 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
 

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ