TV & Media

Survivor-Νέοι παίκτες: Στάθης Σχίζας & Τζο Μαριδάκη στο ριάλιτι

Κόκκινοι και μπλε υποδέχθηκαν από ένα μέλος

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Survivor 2022: Οι νέοι παίκτες, Τζο Μαριδάκη και Στάθης Σχίζας
Survivor 2022: Οι νέοι παίκτες, Τζο Μαριδάκη και Στάθης Σχίζας © Instagram / Survivor Greece

Survivor 2022: Νέοι παίκτες μπήκαν στο ριάλιτι επιβίωσης - Ποιος είναι ο Στάθης Σχίζας και ποια η Τζο Μαριδάκη - Πώς τους υποδέχθηκαν στην ομάδα τους.

Νέοι παίκτες μπήκαν στο Survivor 2022 στο επεισόδιο του Σαββάτου (5/3) και όπως φάνηκε και οι δύο ομάδες χάρηκαν ιδιαίτερα για τις νέες προσθήκες, σχεδόν δυόμιση μήνες από την έναρξη του ριάλιτι. Ο Στάθης Σχίζας και η Τζο Μαριδάκη έφεραν ήδη τις πρώτες νίκες για τις ομάδες του. 

Survivor - Νέοι παίκτες: Ποιος είναι ο Στάθης Σχίζας

Ο Στάθης Σχίζας είναι 30 ετών και γεννήθηκε στην Αθήνα. Ο αθλητισμός κατέχει μεγάλο κομμάτι στη ζωή του. Από μικρή ηλικία ασχολήθηκε με το ποδόσφαιρο και μεγαλώνοντας έπαιξε σε ομάδες Β’ Εθνικής ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Την καρδιά του, όμως, την «κέρδισε» το kick boxing, στο οποίο κατέχει αρκετές διακρίσεις σε εγχώριους αγώνες. Οι περισσότεροι τον γνωρίζουν μέσα από τις επιχειρήσεις του στο χώρο της εστίασης, κι όχι μόνο. 

Όπως δήλωσε στο Survivor θα του λείψει περισσότερο από όλα, η 8χρονη κόρη του. Δηλώνει «ερωτευμένος» μαζί της, αφού είναι ο μοναδικός άνθρωπος που μπορεί να τον κάνει να κλάψει. Ο Στάθης Σχίζας μπήκε στην ομάδα των Διασήμων, αφού του το ζήτησε η κόρη του. Πρόκειται για τον δεύτερο μπαμπά του Survivor. 

 

 

Survivor - Νέοι παίκτες: Ποια είναι η Τζο Μαριδάκη

Η Τζο Μαριδάκη είναι η μικρότερη σε ηλικία παίκτρια του φετινού Survivor, καθώς γεννήθηκε το 2002 στην Κρήτη. Σπουδάζει στο Τμήμα Κτηνιατρικής της Σχολής Επιστημών Υγείας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Ασχολείται με το στίβο και πιο συγκεκριμένα με τις αποστάσεις 3 χλμ. και 5 χλμ. και παρά το νεαρό της ηλικίας της, κατέχει αρκετές διακρίσεις σε πανελλήνιο επίπεδο. 

Όπως δήλωσε έρχεται στο Survivor γιατί δεν φοβάται απολύτως τίποτα και κανέναν, αλλά κυρίως γιατί θέλει να «κλείσει» τα στόματα κάποιων που πιστεύουν πως δεν θα τα καταφέρει. Το αθλητικό της μότο είναι «είτε κερδίζεις, είτε μαθαίνεις» και η λέξη «ήττα» δεν υπάρχει στο λεξιλόγιό της. 

 

 

Survivor - Νέοι παίκτες: Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού 

Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού για τους νέους παίκτες στο Survivor έφερε χαμόγελα και στις δύο ομάδες. Δύο ξεκούραστα άτομα, ο Στάθης Σχίζας και η Τζο Μαριδάκη μπήκαν στις ομάδες για τις ανανεώσουν και να τις ενισχύσουν. 

«Ασχολούμαι με τον στίβο, έχω κάποιες πανελλήνιες διακρίσεις και τώρα σπουδάζω στην Καρδίτσα κτηνιατρική. Σίγουρα αν δεν το δοκιμάσεις δεν ξέρεις τι θα σε δυσκολέψει στο Survivor. Επειδή όμως είναι ένα παιχνίδι ψυχολογίας πιστεύω η αναμέτρηση με τον ίδιο σου τον εαυτό είναι η πιο δύσκολη», είπε στις πρώτες της δηλώσεις στο Survivor η 19χρονη Τζο Μαριδάκη.

Με τη σειρά του τις πρώτες του δηλώσεις έκανε και ο Στάθης Σχίζας: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα να βοηθήσω την ομάδα μου. Πριν τρεις μέρες βλέπαμε το παιχνίδι από την τηλεόραση και σήμερα βρισκόμαστε εδώ, αυτό είναι μαγικό. Θα δώσω ψυχή και σώμα για την ομάδα μου για να φέρουμε μόνο νίκες και να μην έχουμε το πρόβλημα της πείνας».

Αυτοί είναι οι νέοι παίκτες του Survivor | 05/03/2022

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ