TV & Media

MasterChef: Ο Ηλίας Μαμαλάκης καλεσμένος στην ομαδική δοκιμασία

Τα πλεονεκτήματα του Βασίλη

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
masterchef_2022.jpg

MasterChef: Εξωτερική ομαδική δοκιμασία για τους παίκτες του ριάλιτι στο χθεσινό επεισόδιο - Καλεσμένος ο Ηλίας Μαμαλάκης.

Ο γνωστός γευσιγνώστης Ηλίας Μαμαλάκης ήταν καλεσμένος στο χθεσινό επεισόδιο του MasterChef και την ομαδική δοκιμασία αυτής της εβδομάδας.

Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν σε εξωτερική δοκιμασία με τον Βασίλη Μπόλλο, ως νικητή του Tεστ Δημιουργικότητας, να κερδίζει όχι μόνο τη μόνιμη κάρτα ασυλίας αλλά και τα πλεονεκτήματα στην ομαδική.

Ειδικότερα, ο Βασίλης αποφάσισε για τη μοίρα του Χριστόφορου κι έτσι τον κράτησε για την ομάδα του, τους Μπλε. Ακόμα, έδωσε στην ομάδα του το χρονικό πλεονέκτημα των 20 επιπλέον λεπτών για να μαγειρέψουν, συνολικά δηλαδή 2 ώρες και 50 λεπτά, σε αντίθεση με την Κόκκινη Ομάδα που είχε μόνο 2 ώρες και 30 λεπτά.

 

MasterChef 2022 | Τα πλεονεκτήματα του Βασίλη και ο εκλεκτός καλεσμένος

 

Στο ίδιο πλαίσιο με τις προηγούμενες δοκιμασίες της εβδομάδας αυτής, η ομαδική ήταν θεματική και άμεσα συνδεδεμένη με την παραδοσιακή κουζίνα. Οι ομάδες κλήθηκαν να μαγειρέψουν τέσσερις διαφορετικές κατηγορίες φαγητών, παρουσιάζοντας σε κάθε κατηγορία ένα πιάτο στην παραδοσιακή του μορφή και ένα πιάτο σε μια πιο εξελιγμένη γαστρονομική προσέγγιση.

Στην αποτύπωση της φαντασίας, της δημιουργικότητας και της έμπνευσης στα πιάτα οι ομάδες κλήθηκαν να εντυπωσιάσουν και τον Ηλία Μαμαλάκη που ως γευσιγνώστης και γνώστης της ελληνικής κουζίνας θεωρήθηκε ο πλέον κατάλληλος καλεσμένος.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ