TV & Media

MasterChef: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχώρησε από το ριάλιτι

Η δοκιμασία με τον κόκορα που δυσκόλεψε τους υποψηφίους

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
MasterChef: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχώρησε από το ριάλιτι
MasterChef: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχώρησε από το ριάλιτι © YouTube

MasterChef: Ακόμα μία μαγειρική δοκιμασία αποχώρησης με την Αναστασία Ντμίτρουκ να αποχωρεί από το σπίτι - Ο κόκορας που δυσκόλεψε τους υποψηφίους.

Εκτός MasterChef έμεινε η Αναστασία Ντμίτρουκ μετά από το χθεσινό επεισόδιο και την έντονη μαγειρική δοκιμασία με αντιπάλους τον Γρηγόρη και τον Χριστόφορο.

Η νεαρή μαγείρισσα ήταν εκείνη που απέσπασε τους λιγότερους βαθμούς από τους κριτές και τον καλεσμένο και αποχώρησε από τον διαγωνισμό μαγειρικής.

Το πιάτο που κλήθηκαν να αντιγράψουν οι παίκτες ήταν ένας κόκορας «πατίδο» με μακαρόνια ματσάτα. Οι τρεις διαγωνιζόμενοι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, χωρίς ωστόσο να εντυπωσιάσουν τους τέσσερις κριτές που, όπως τόνισαν, εντόπισαν πολλά λάθη στα πιάτα τους.

 

MasterChef 2022 | Κόκορας «πατίδο» και μακαρόνια ματσάτα | Σωτήρης Ευαγγέλου

 

Η απόσταση των παικτών από το αρχικό πιάτο του Σωτήρη Ευαγγέλου φάνηκε και στη βαθμολόγηση των προσπαθειών τους. Η Αναστασία απέσπασε τέσσερα εξάρια, ο Γρηγόρης τρία εφτάρια και ένα εξάρι ενώ το καλύτερο πιάτο ανήκε στον Χριστόφορο που απέσπασε δύο οχτάρια και δύο εφτάρια.

 

MasterChef 2022 | Αυτός είναι ο παίκτης που αποχώρησε!

 

MasterChef: Οι πρώτες δηλώσεις της Αναστασίας μετά την αποχώρηση

«Νιώθω μαχήτρια, είμαι μαχήτρια στη ζωή. Μεγάλωσα με αρκετές δυσκολίες, αλλά πάντα είχα το κεφάλι ψηλά. Προσπαθώ να γίνομαι κάθε μέρα και καλύτερη και χαίρομαι που το αναγνώρισε ο σεφ. Είμαι ευγνώμων που έφτασα μέχρι εδώ. Παίρνω αυτές τις γνώσεις που απέκτησα εδώ. Τώρα που φεύγω θα μου λείψετε εσείς και οι τρεις σεφ. Θα μου λείψουν τα παιδιά. Θα συνεχίσω να μαγειρεύω», είπε αρχικά η Αναστασία.

«Όταν βγάζεις την ποδιά είναι σαν να σου ξεριζώνουν την καρδιά. Είναι άσχημο να αφήνεις την ποδιά σου στον πάγκο. Καταλαβαίνεις ότι όλα τελειώνουν εδώ. Δεν έχω συνειδητοποιήσει ότι πρέπει να γυρίσω στο σπίτι μου», είπε με δάκρυα στα μάτια.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ