TV & Media

Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: Η συγκινητική ανάρτηση για τον Σάκη Μπουλά

Σήμερα συμπληρώνονται οκτώ χρόνια από τον θάνατό του

62224-137655.jpg
Newsroom
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: Η συγκινητική ανάρτηση για τον Σάκη Μπουλά
Σάκης Μπουλάς © NDP

Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: Η συγκινητική ανάρτησή του για τα οκτώ χρόνια από τον θάνατο του Σάκη Μπουλά.

Σαν σήμερα πριν από οκτώ χρόνια έφυγε από τη ζωή ο Σάκης Μπουλάς. Με αφορμή την ημέρα, ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης έκανε μία σχετική ανάρτηση.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μία φωτογραφία του ηθοποιού στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και στη λεζάντα έγραψε ένα μικρό μήνυμα.

«Στην καρδιά βάλε πατίνια και δυο ρουλεμάν... 8 χρόνια φίλε», έγραψε ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης στην ανάρτησή του.

Πρόκειται για στίχους από το γνωστό τραγούδι που είχε κυκλοφορήσει ο Σάκης Μπουλάς με τίτλο «Το Φλασάκι».

Ο Σάκης Μπουλάς τα τελευταία χρόνια της ζωής του, παρά τα σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετώπισε, συνέχισε να διασκεδάζει το κοινό του στην αγαπημένη του Ακτή Πειραιώς, όπου μετά το «Παρθεναγωγείο Αρρένων» με τους Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Γιάννη Ζουγανέλη, Λάκη Παπαδόπουλο και Ραλλία Χρηστίδου και την παράσταση «Ο καλός, ο κακός και ο άσχημος» με τους Μιχάλη Χατζηγιάννη και Γιάννη Ζουγανέλη, συμμετείχε στο «ΓκαΓκαΝτίν: Οι γενναίοι της νύχτας», πλάι στους Διονύση Σαββόπουλο, Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και βεβαίως τον αδελφικό του φίλο Γιάννη Ζουγανέλη.

Ο Σάκης Μπουλάς, παρά το ταλέντο του στη φωνητική, ήταν εξαιρετικά ταλαντούχος και ως ηθοποιός, στον τομέα που τον γνώρισαν και αγάπησαν οι νεώτεροι. Με συμμετοχές σε δεκάδες παραγωγές -τηλεόραση και κινηματογράφος- ο γεννημένος στο Κιλκίς καλλιτέχνης παρουσίασε αξιόλογο έργο και στην ηθοποιία με σημαντικές επιτυχίες κατά κύριο λόγο στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA.

Με πρωταγωνιστικούς ρόλους σε σειρές που έγραψαν τη δική τους ιστορία στην ελληνική τηλεόραση, όπως το «Δέκα Λεπτά Κήρυγμα», οι «Σαββατογεννημένες» και το «50 - 50», ο Σάκης Μπουλάς αγαπήθηκε όσο λίγοι από το ελληνικό κοινό και έπλασε τον δικό του μύθο, ως ένας από τους λίγους Έλληνες που γνώρισαν τόσο μεγάλη επιτυχία σε ό,τι κι αν ασχολήθηκαν.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ