TV & Media

Η Μαίρη Χρονοπούλου συγκινεί τραγουδώντας το «Έκλαψα χθες»

55 χρόνια μετά την ερμηνεία της στην ταινία «Οι θαλασσιές οι χάντρες»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η ηθοποιός Μαίρη Χρονοπούλου και η τραγουδίστρια Κωνσταντίνα τραγουδούν το «Έκλαψα χθες» σε νυχτερινό κέντρο
Μαίρη Χρονοπούλου και Κωνσταντίνα © Instagram/ konstantina_official

Μαίρη Χρονοπούλου: Τραγουδά το «Έκλαψα χθες» 55 χρόνια μετά την ερμηνεία της στην ταινία «Οι θαλασσιές οι χάνρες».

Η Μαίρη Χρονοπούλου τραγούδησε μετά από 55 χρόνια μπροστά στο κοινό το «Έκλαψα χθες», το τραγούδι που ερμήνευσε στην ταινία «Οι θαλασσιές οι χάντρες» και συγκίνησε. 

Η Μαίρη Χρονοπούλου βρέθηκε στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται η Κωνσταντίνα και δεν δίστασε να τραγουδήσει στο μικρόφωνο τούς στίχους του γνωστού τραγουδιού, που για πρώτη φορά είπε το 1967. Η τραγουδίστρια μοιράστηκε τη συγκινητική στιγμή σε ανάρτησή της στο Instagram και έγραψε: «Είχα την τεράστια χαρά και την πολύ μεγάλη συγκίνηση και τιμή να με επισκεφθεί ένας από τους θρύλους του ελληνικού κινηματογράφου, η αξιολάτρευτη και πάντα αεικίνητη Μαίρη Χρονοπούλου μαζί με τον αγαπημένο μου φίλο Μάκη Δελαπόρτα που είναι πάντα στο πλάι μου με μια αμοιβαία αγάπη πολλών χρόνων. Ήταν μία αξέχαστη βραδιά».

 

 

Η ηθοποιός βρέθηκε στο νυχτερινό κέντρο μαζί με τον αγαπημένο της φίλο και βιογράφο, Μάκη Δελαπόρτα. 

 

 

Μαίρη Χρονοπούλου: Η ερμηνεία του «Έκλαψα χθες» στην ταινία «Οι θαλασσιές οι χάντρες»

Η Μαίρη Χρονοπούλου, μία από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες ηθοποιούς του ελληνικού κινηματογράφου, τραγούδησε το «Έκλαψα χθες» σε μουσική του Μίμη Πλέσσα και στίχους του Άκου Δασκαλόπουλου, στην ταινία του Γιάννη Δαλιανίδη, «Οι θαλασσιές οι χάντρες». Το τραγούδι έγινε τεράστια επιτυχία της εποχής και μεταξύ άλλων τραγουδήθηκε από τη Μαρινέλα και τον Γιάννη Πουλόπουλο. 

Η ταινία προβλήθηκε για πρώτη φορά στις 20 Φεβρουαρίου 1967. Κόβοντας 531.278 εισιτήρια, κατατάχτηκε στην 3η θέση ανάμεσα σε 117 ταινίες της ίδιας σεζόν. Ήταν η πρώτη φορά που η Μαίρη Χρονοπούλου συμμετείχε σε ταινία - μιούζικαλ. Στην ταινία η ηθοποιός υποδύεται τραγουδίστρια τρελά ερωτευμένη με τον Φαίδωνα Γεωργίτση, ο οποίος μέχρι και μουστάκι ξύρισε για το crazy girl, Ζωή Λάσκαρη. 

Ας θυμηθούμε την ερμηνεία του τραγουδιού στην ταινία:

Μαιρη Χρονοπουλου Έκλαψα Χθές ΟΙ ΘΑΛΑΣΣΙΕΣ ΟΙ ΧΑΝΤΡΕΣ, 1967

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ