TV & Media

MasterChef: Ποια ομάδα κέρδισε την δοκιμασία - Ποιοι πήραν ασυλία

Ποιος ήταν ο πρώτος υποψήφιος

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Σωτήρης Κοντιζάς και ο Πάνος Ιωαννίδης
Ο Σωτήρης Κοντιζάς και ο Πάνος Ιωαννίδης © Star

MasterChef: Η μπλε ομάδα κέρδισε την πρώτη ομαδική δοκιμασία - Νίκος και Παναγιώτης πήραν ασυλία - Ο Γρηγόρης πρώτος υποψήφιος.

Ανατροπή είχαμε από την πρώτη κιόλας ομαδική δοκιμασία του φετινού Masterchef, αφού η κόκκινη παρά το γεγονός πως θεωρείτο φαβορί, ηττήθηκε από τη μπλε ομάδα.

 

MasterChef 2022 | Αυτή η ομάδα κέρδισε την πρώτη ομαδική δοκιμασία

 

Συγκεκριμένα, οι μπλε συγκέντρωσαν περισσότερους βαθμούς στις επιμέρους παρασκευές της ομαδικής και κέρδισαν ένα δείπνο με τον Γιάννη Αποστολάκη στον νέο χώρο του Πάνου Ιωαννίδη.

 

MasterChef 2022 | Iδιωτικό δείπνο στο νέο χώρο του Πάνου Ιωαννίδη

 

MasterChef 2022 | Αυτά είναι τα πλεονεκτήματα του Γρηγόρη

 

Από την ομάδα των κόκκινων οι τέσσερις παίκτες που διεκδίκησαν την ατομική ασυλία ήταν ο Γιάννος, η Καλλιόπη η Αναστασία και ο Παναγιώτης κατόπιν υπόδειξης του αρχηγού, Γρηγόρη, ο οποίος «έδειξε» τον εαυτό του ως πρώτο υποψήφιο. Με το ίδιο πλεονέκτημα, έδωσε την πρώτη ασυλία στον «Ιταλό», Νίκο.

Η διαδικασία ασυλίας χωρίστηκε σε δύο μέρη, άμεσα συνδεδεμένα το ένα με το άλλο.

Πρώτα, οι τέσσερις διαγωνιζόμενοι υποβλήθηκαν στη δοκιμασία της τυφλής γευσιγνωσίας. Εκεί, τους αποκαλύφθηκαν τα υλικά και το πιάτο που ήταν σολομός με σταμναγκάθι. Αφότου το δοκίμασαν και τελείωσαν την γευσιγνωσία, οι κριτές τους ανακοίνωσαν ότι κατά τη δεύτερη φάση θα κληθούν να το δημιουργήσουν από το μηδέν και χωρίς συνταγή.

 

MasterChef 2022 | Δείτε ποιος παίκτης κέρδισε την ασυλία

 

Εκεί, και οι τέσσερις είχαν αστοχίες ως προς τον σολομό και την σωστή τοποθέτησή του στο πιάτο αλλά εν τέλει αυτός που κέρδισε τη δεύτερη ασυλία είναι ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ