TV & Media

Χριστίνα Σούζη - Κακοκαιρία: Τσαντίστηκα που μας έριξαν ευθύνες

Ποιος βγάζει τα ονόματα για τις κακοκαιρίες

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Χριστίνα Σούζη με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στο περιθώριο της συνέντευξης για το The 2night Show
Χριστίνα Σούζη - Γρηγόρης Αρναούτογλου © Instagram / Ant1tv

Χριστίνα Σούζη: Τι είπε για τις ευθύνες που έριξαν κάποιοι στους μετεωρολόγους για την κακοκαιρία Ελπίδα - Η οικογενειακή ζωή και η αλήθεια για το επώνυμό της.

Η Χριστίνα Σούζη βρέθηκε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2night show» και μίλησε για την πρόσφατη κακοκαιρία Ελπίδα, σημειώνοντας «τσαντίστηκα που μας έριξαν ευθύνες». Η μετεωρολόγος του ΣΚΑΪ μίλησε για τη σχέση με τον σύζυγό της και αποκάλυψε ποιος είναι εκείνος που δίνει τα ονόματα της κακοκαιρίες. 

«Τσαντίστηκα που μας έριξαν ευθύνες. Δεν πετυχαίνουμε πάντα, αλλά στη συγκεκριμένη κακοκαιρία φαινόταν από τρεις τέσσερις μέρες πως θα έρθει. Τα λέγαμε όλοι σχεδόν από την αρχή της εβδομάδας. Δεν υπήρχε μετεωρολόγος που να λέει κάτι άλλο» είπε αρχικά η μετεωρολόγος του ΣΚΑΪ και συμπλήρωσε: «είπαμε ότι θα χιονίσει από το πρωί και από το μεσημέρι οι χιονοπτώσεις θα είναι εντονότερες. Η πρόγνωση για την κακοκαιρία και το χιόνι ήταν σωστή. Πώς εγώ είχα ενημερώσει τον ΣΚΑΪ από την προηγούμενη μέρα και είχε στείλει τα συνεργεία;», είπε η Χριστίνα Σούζη για την πρόσφατη κακοκαιρία Ελπίδα και τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν στην Αττική και πρόσθεσε:

«Παντού δέχονται κριτική οι μετεωρολόγοι. Κι εγώ δέχομαι κριτική. Ξεκάθαρα φταίω εγώ για την “Ελπίδα”» είπε γελώντας και συνέχισε: «δεν είμαστε Θεοί. Μικρά λάθη μπορεί να κάνεις. Κυρίως σε τοπικό επίπεδο. Συνήθως την “πατάμε” στην πρόγνωση για την Αττική γιατί είναι η πιο δύσκολη. Όχι για το αν θα βρέξει αλλά για το πότε. Κι εκεί μας παίρνουν από τη μούρη».

Χριστίνα Σούζη: Ποιος βγάζει τα ονόματα για τις κακοκαιρίες

«Έχει αλλάξει ο καιρός, τα έντονα καιρικά φαινόμενα είναι πιο συχνά. Υπάρχει κλιματική αλλαγή. Δεν γίνεται να έρχονται η μία κακοκαιρία μετά την άλλη, χωρίς να φταίει κάτι. Ο μετεωρολόγοι μπορούν να προβλέπουν τον καιρό μέχρι μια εβδομάδα νωρίτερα, από και πέρα οι προγνώσεις δείχνουν απλώς τις τάσεις», είπε η Χριστίνα Σούζη και αποκάλυψε ποιος βγάζει τα ονόματα για τις κακοκαιρίες. 

«Κάθε κακοκαιρία που έρχεται και θέλει την αμέριστη προσοχή του εγκεφάλου μου, είναι δύσκολο. Η μόνη φορά που στεναχωρήθηκα πολύ ήταν όταν ήμουν στην αρχή της καριέρας μου, το έπαιζα ξύπνια και είπα σε κάποιον που παντρευόταν ότι δεν θα βρέξει και έβρεξε. Από τότε έβγαλα μυαλό! 

» Η ΕΜΥ βγάζει τα ονόματα των κακοκαιριών. Πρώτα ήταν το Αστεροσκοπείο, τώρα τα δίνει η ΕΜΥ. Όλες οι μετεωρολογικές υπηρεσίες της Ευρώπης βγάζουν τα ονόματα για τις κακοκαιρίες. Εμείς είμαστε στην ίδια ομάδα με την Κύπρο και το Ισραήλ. Το «Ελπίδα» δεν βγήκε από εμάς, βγήκε από την Κύπρο ή το Ισραήλ. Ξέρω και τα επόμενα ονόματα, αλλά δεν τα θυμάμαι».

 

Χριστίνα Σούζη: Η εξομολόγηση για την οικογένειά της - «Είμαι γιαγιά»

Μπορεί να βλέπουμε τη Χριστίνα Σούζη καθημερινά στις τηλεοπτικές μας οθόνες, αλλά δεν γνωρίζουμε σχεδόν τίποτα για την προσωπική της ζωή. Η μετεωρολόγος του ΣΚΑΪ αποκάλυψε ότι είναι μητέρα δύο παιδιών και γιαγιά. 

«Είμαι γιαγιά, ο εγγονός μου ο Άγγελος είναι 9 ετών. Έχω δυο κόρες, αλλά καμιά δεν ασχολήθηκε με τη μετεωρολογία. Η μία είναι νηπιαγωγός και η άλλη ασχολείται με το μεταναστευτικό. Βλέπουν τα μαθηματικά και βγάζουν καντήλια. Ο σύζυγος χαίρεται τελευταία που λείπω συνέχεια. Αστειεύομαι… Παραπονιέται που λείπω αρκετές ώρες λόγω της δουλειάς», είπε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Χριστίνα Σούζη: Είναι αληθινό το επώνυμό της ή ψευδώνυμο;

Ο παρουσιαστής ρώτησε ακόμη τη μετεωρολόγο Χριστίνα Σούζη για το επώνυμό της κι αν είναι το αληθινό ή κάποιο ψευδώνυμο που έχει υιοθετήσει. 

Το Σούζη είναι το κανονικό της επίθετο και οφείλεται σε παρατσούκλι του πατέρα της από την Παραμυθιά όπου κατάγεται.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ