TV & Media

Σάκης Ρουβάς: Η πρώτη του ανάρτηση μετά τον σάλο για τον Λιγνάδη

Χωρίς αναφορά στο επίμαχο ζήτημα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Σάκης Ρουβάς
Ο Σάκης Ρουβάς © NDP

Την πρώτη του ανάρτηση έκανε στα social media ο Σάκης Ρουβάς, μετά τον σάλο που προκάλεσαν οι δηλώσεις του σχετικά με τον Δημήτρη Λιγνάδη.

Ο γνωστός τραγουδιστής  ανάρτησε ένα βίντεο, στο οποίο ο ίδιος παίζει πιάνο και τραγουδάει το νέο του τραγούδι «Πάρε με αγκαλιά», προκειμένου να προωθήσει τη νέα του συναυλία. Ωστόσο, στα σχόλια κάτω από την ανάρτησή του, το κοινό δεν δείχνει να ενδιαφέρεται για το live του, αφού ακόμα εκφράζει τη δυσαρέσκειά του για τις δηλώσεις που έκανε. 

 

 

Ο Σάκης Ρουβάς το πρωί του Σαββάτου μίλησε στη Σίσσυ Χρηστίδου και αναφέρθηκε στη φιλία του με τον Δημήτρη Λιγνάδη, ο οποίος κατηγορείται για βιασμό κατά συρροή. Ο γνωστός τραγουδιστής, στις δηλώσεις του, ανέφερε πως ο σκηνοθέτης «περνά μια κόλαση και πως ταλαιπωρείται από μια παθολογία», που χρειάζεται θεραπεία. «Όταν έσκασε η βόμβα αυτή, έπεσα από τα σύννεφα. Εγώ τον Δημήτρη πραγματικά τον αγάπησα. Και ό,τι συναίσθημα έχω για τον Δημήτρη είναι θαυμασμού, αγάπης και έτσι έζησα εγώ δίπλα στον Δημήτρη» είπε ο Σάκης Ρουβάς αναφερόμενος στη φιλία του με τον κατηγορούμενο για βιασμούς, Δημήτρη Λιγνάδη.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ