TV & Media

Μιχαήλ Βαρθακούρης: «Θαυμάζω τη μητέρα μου, Σοφία Αλιμπέρτη»

Ο γιος της ηθοποιού και του Γιάννη Πάριου παραχώρησε την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Μιχαήλ Βαρθακούρης στην πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη στο The2nightShow του Ant1
Ο Μιχαήλ Βαρθακούρης στην πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη στο The2nightShow του Ant1 © Youtube

Μιχαήλ Βαρθακούρης: Οι δηλώσεις για τη μητέρα του, Σοφία Αλιμπέρτη και ο λόγος που δεν επέλεξε τα βήματα των γονιών του.

Για τη σχέση με τη μητέρα του, Σοφία Αλιμπέρτη, τον πατέρα του Γιάννη Πάριο, αλλά και την πρώτη του έκθεση φωτογραφίας, μίλησε ο Μιχαήλ Βαρθακούρης στην πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη. 

Ο Μιχαήλ Βαρθακούρης αποκάλυψε ότι δεν θέλησε να ακολουθήσει τα βήματα ούτε της μητέρας του, ούτε του πατέρα του και στράφηκε γρήγορα στην αθλητική δημοσιογραφία, που τελικά δεν τον κέρδισε. «Είπα τι δουλειά κάνει η μάνα μου; Είπα λοιπόν να γίνω αθλητικός δημοσιογράφος αλλά δεν ήταν αυτό το κάλεσμά μου. Ξέρεις την παροιμία “το μήλο κάτω από τη μηλιά”; Ε, εγώ βγήκα μία ωραία φράουλα. Με έκοψε από πολύ νωρίς ο πατέρας. Μου είπε “είσαι φάλτσος”. Για πολλά χρόνια φοβόμουν να εκτεθώ. Πλέον δεν με νοιάζει, το θέλω και το ψάχνω. Όταν δείξεις ποιος είσαι, δεν μπορούν να πουν κάτι για εσένα, γιατί έχεις βγει».

 

 

Ο Μιχαήλ Βαρθακούρης μίλησε και για την απόφαση της μητέρας του να εγκαταλείψει τα φώτα της δημοσιότητας και να χτίσει μία νέα ζωή στην Πάρο, έχοντας δίπλα της αγαπημένους φίλους και συγγενείς. «Τη θαυμάζω που άφησε πίσω της κάτι που πολλοί ψάχνουν και κυνηγούν. Η μαμά είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, είναι μακριά και από την κάμερά μου. Είναι δίπλα μου απλά δεν βγάζουμε φωτογραφίες. Όταν ξεκίνησα να ασχολούμαι με την φωτογραφία λίγο πιο σοβαρά, ήταν ο πρώτος άνθρωπος που έκατσε να τον “βασανίσω” βγάζοντας τις πρώτες φωτογραφίες. Με έχει βοηθήσει πάρα πολύ στο να εξελιχθώ στη φωτογραφία».

Όσο για τη σχέση με τον μικρό αδελφό του, τον Good Job Nicky αποκάλυψε: «Με τα μάτια συνεννοούμαστε. Είναι ο καλύτερός μου φίλος, τον θαυμάζω».

Μιχαήλ Βαρθακούρης: Για χρόνια φοβόμουν να εκτεθώ

Μιχαήλ Βαρθακούρης: Η πρώτη του έκθεση με τίτλο «Πλην πυρός»

Η πρώτη έκθεση του Μιχαήλ Βαρθακούρη φέρει τον τίτλο «Πλην Πυρός» και θα φιλοξενηθεί στην αίθουσα Τέχνης Blender Gallery, στη Γλυφάδα, 11 με 16 Φεβρουαρίου.

Ο Μιχαήλ Βαρθακούρης, αποτυπώνει, με ποιητικό τρόπο, στα έργα του, την αέναη κίνηση της θάλασσας και τη δυναμική παρουσία της γυναίκας. 

Στην έκθεση, παράλληλα με τις εκτυπωμένες ψηφιακές φωτογραφίες, παρουσιάζονται επίσης οπτικοακουστικό υλικό και illustrations του καλλιτέχνη, με το αντικείμενο των έργων να εστιάζει στη γυναίκα και στη θάλασσα,  καθώς κι εικόνες της καθημερινότητάς του και κάποιες σκέψεις του αποτυπωμένες.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ