TV & Media

Μελίνα Νικολαΐδη: Έγινε 18 ετών- Η φωτογραφία με τον Β. Μπισμπίκη

Η κόρη της Δέσποινας Βανδή ενηλικιώθηκε

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Μελίνα Νικολαΐδη με τον ηθοποιό, Βασίλη Μπισμπίκη
Η Μελίνα Νικολαΐδη με τον ηθοποιό, Βασίλη Μπισμπίκη © Instagram / basilis.bisbikis

Μελίνα Νικολαΐδη: Έγινε 18 ετών και το γιόρτασε έχοντας κοντά της τη μητέρα της, Δέσποινα Βανδή και τον Βασίλη Μπισμπίκη. Η φωτογραφία που μοιράστηκε.

Τα 18α γενέθλιά της γιόρτασε η κόρη της Δέσποινας Βανδή, Μελίνα Νικολαΐδη, και στην τόσο ξεχωριστή αυτή ημέρα είχε στο πλευρό της ανθρώπους που αγαπά. Μεταξύ αυτών και ο Βασίλης Μπισμπίκης

Η Μελίνα Νικολαΐδη έκανε τα γενέθλιά της στο σπίτι και έχοντας ως φόντο δύο μπαλόνια που σχημάτιζαν τον αριθμό 18, θέλησε να φωτογραφηθεί τόσο με τη μητέρα της, όσο και με τον Βασίλη Μπισπίκη, δημοσιεύοντας φωτογραφίες στο προφίλ της στο Instagram.

«Εσύ σήμερα έγινες 18 κι εγώ δίπλα σου όλα αυτά τα χρόνια καλύτερος άνθρωπος! Σε αγαπούσα μωρό μου πριν ακόμα γεννηθείς! Να είσαι υγιής κι ευτυχισμένη!», έγραψε η Δέσποινα Βανδή στο προφίλ της, αναρτώντας δύο φωτογραφίες από το πάρτι. 

 

 

Η Μελίνα Νικολαΐδη ανέβασε σε story στο Instagram μία φωτογραφία με τον Βασίλη Μπισμπίκη, την οποία ο ηθοποιός ανέβασε με τη σειρά του στα δικά του stories. 

bisbikis.jpg

Μελίνα Νικολαΐδη: Η τρυφερή αναφορά τού πατέρα της, Ντέμη

Και ο Ντέμης Νικολαΐδης μέσα από την εκπομπή που συμμετέχει σε συνδρομητικό κανάλι, θέλησε να ευχηθεί στην κόρη του, Μελίνα, κάνοντας μία τρυφερή αναφορά. 

«Να πούμε “χρόνια πολλά” στην κόρη μου που σήμερα γίνεται 18 και κάθε χρόνο ο κουμπάρος μου ο Γιάννης ο Λεουνάκης στον Rock FM βάζει αυτό το τραγούδι (Super Girl}. Κάθε χρόνο 8 του Φλεβάρη βάζει αυτό το τραγούδι για την κόρη μου. Γίνεται 18, ενηλικιώνεται. Είναι το Super Girl μου, για πάντα. Εννοείται αυτό… Θα ήθελα να τη δω ευτυχισμένη, τίποτα άλλο. Θα την πάρω τηλέφωνο 12.01. Ελπίζω να είμαι το πρώτο τηλέφωνο. Κανονικά πρέπει να την πάρω 12 παρά 1 και να πιάσω την κουβέντα», είπε ο Ντέμης Νικολαΐδης. 

Η Μελίνα Νικολαΐδη έχει δείξει ότι αγαπά ιδιαίτερα τη μουσική. Η μητέρα της, Δέσποινα Βανδή, έχει μοιραστεί αρκετά βιντεάκια με τις δυο τους να τραγουδούν, αλλά και να χαίρονται μικρές στιγμές σαν μάνα και κόρη. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ