TV & Media

Η Σίσσυ Χρηστίδου έχασε τη μητέρα της - Η ανάρτηση στο Instagram

«Αντίο μαμά...»

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Σίσσυ Χρηστίδου
Σίσσυ Χρηστίδου © NDP

Πένθος για τη Σίσσυ Χρηστίδου. Πέθανε η μητέρα της. Η ανάρτηση που έκανε στο Instagram η τηλεπαρουσιάστρια, αποχαιρετώντας τη μητέρα της.

Η Σίσσυ Χρηστίδου έχει βυθιστεί στο πένθος, καθώς πέθανε η μητέρα της. Η γνωστή τηλεπαρουσιάστρια γνωστοποίησε την τραγική είδηση με ανάρτηση στο Instagram. Η μητέρα της αντιμετώπιζε προβλήματα με την υγεία της.

Στη συγκινητική της ανάρτηση η Σίσσυ Χρηστίδου αποχαιρετά τη μητέρα της, γράφοντας: «Δεν θέλω να θρηνήσω τον χαμό σου, θέλω να γιορτάσω όσα έζησες, όσα ζήσαμε. Να γιορτάσω το πέρασμα σου από τη ζωή αυτή, που ήταν γεμάτο αγάπη και ανιδιοτέλεια».

Η Σίσσυ Χρηστίδου για τον θάνατο της μητέρας της - Η ανάρτηση στο Instagram

Ακολουθεί η ανάρτηση που έκανε η Σίσσυ Χρηστίδου για τη μητέρα της, με την οποία γνωστοποιεί ότι πέθανε ο άνθρωπος που την έφερε στη ζωή.

«Αντίο μαμά… Δεν θέλω να θρηνήσω τον χαμό σου, θέλω να γιορτάσω όσα έζησες, όσα ζήσαμε... Να γιορτάσω το πέρασμα σου απ' τη ζωή αυτή, που ήταν γεμάτο αγάπη και ανιδιοτέλεια… Χαρά και αισιοδοξία που τόσο λείπει από τον κόσμο τούτο... Αντίο μαμά μου... Στάσου μόνο λίγο... Κοίτα πίσω σου…

» Έρχεται μαζί και το μικρό κορίτσι αυτό, που κρύβεται πάντα πίσω απ' το φουστάνι σου... Τούτη τη μαύρη ώρα, το χάνω και αυτό μαμά... Μεγάλωσα μαμά. Σήμερα. Απότομα. Βίαια. Ακαριαία. Καλή αντάμωση… Και όταν ξανασυναντηθούμε… κοιτά μανούλα μου, φουστάνι να φοράς… μέσα να τρέξω να χωθώ... Σ' αγαπώ... 04-02-2022».

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sissy (@sissychristidou)

 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ