TV & Media

Survivor 2022: Αποχώρησε η παίκτρια των «Μαχητών» Άσπα Πρεδάρη

Παραμένουν στο ριάλιτι Γιώργος Κατσαούνης και Ανδρέας Ματθαιακάκης

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η παίκτρια που αποχώρησε από το Survivor 2022, Άσπα Πρεδάρη
Η παίκτρια που αποχώρησε από το Survivor 2022, Άσπα Πρεδάρη © ΣΚΑΪ

Survivor 2022 - Άσπα Πρεδάρη: Ποια είναι η παίκτρια που αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης - Μείον ένα μέλος για την ομάδα των «Μαχητών».

Η Άσπα Πρεδάρη ήταν τελικά η παίκτρια που αποχώρησε στο χθεσινό (2/2) επεισόδιο του Survivor 2022, αφήνοντας την ομάδα των «Μαχητών» με ένα μέλος λιγότερο. Η παίκτρια δεν κατάφερε να παραμείνει στο παιχνίδι, καθώς το κοινό με την ψήφο του επέλεξε να κρατήσει στον Άγιο Δομίνικο τον Γιώργο Κατσαούνη και τον Ανδρέα Ματθαιακάκη, που ήταν επίσης υποψήφιοι προς αποχώρηση από τους «μπλε». 

Στο άκουσμα της αποχώρησής της, η Άσπα Πρεδάρη ξέσπασε σε κλάματα«Όλα για κάποιον λόγο γίνονται. Είναι μια εμπειρία που θα την έχω πάντα στη ζωή μου. Νιώθω όλη την αγάπη από τα παιδιά», είπε κατά την αποχώρησή της. 

 

Survivor 2022: Η ομάδα των «Μαχητών» πριν την αποχώρηση - Στα αριστερά η Άσπα Πρεδάρη
Survivor 2022: Η ομάδα των «Μαχητών» πριν την αποχώρηση - Στα αριστερά η Άσπα Πρεδάρη © Instagram / Survivor Greece

Survivor 2022: Ποια είναι η Άσπα Πρεδάρη που αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης

Γεννήθηκε στην Αθήνα, το 1998. Διατηρεί το δικό της κέντρο αισθητικής και έχει παράλληλα ένα γυμναστήριο το οποίο άνοιξε σε πολύ μικρή ηλικία. Βρίσκεται σε μακροχρόνια σχέση και δηλώνει πολύ ερωτευμένη. Αποφάσισε να μπει στο Survivor διότι πιστεύει ότι είναι γεννημένη για την τηλεόραση. 

 

 

 

Survivor 2022: Στους «Διάσημους» ένα ακόμη έπαθλο

Για το έπαθλο φαγητού αναμετρήθηκαν στο επεισόδιο της Τετάρτης (2/2) οι δύο ομάδες του Survivor 2022, με τους «Διάσημους» να κερδίζουν με 10 - 8 έναν ακόμη αγώνα. Αυτή ήταν η πρώτη εβδομάδα που οι κόκκινοι κέρδισαν και τα δύο αγωνίσματα ασυλίας και έτσι δεν χρειάστηκε να ψηφίσουν κάποιο από τους συμπαίκτες τους. Τον πόντο που έφερε στην ομάδα το πολυπόθητο έπαθλο κέρδισε ο Απόστολος Ρουβάς, που αναμετρήθηκε με τον Σπύρο Μαρτίκα

 

 

 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ