Η ηθοποιός Megan Fox και ο μουσικός Machine Gun Kelly
© EPA/ JASON SZENES
Celebrities

Αρραβωνιάστηκαν Μέγκαν Φοξ και Machine Gun Kelly

Το γιόρτασαν πίνοντας ο ένας το αίμα του άλλου

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Μέγκαν Φοξ και Machine Gun Kelly αρραβωνιάστηκαν και ήπιαν ο ένας το αίμα του άλλου.

Η Μέγκαν Φοξ και ο Machine Gun Kelly έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους, αφού όπως αποκάλυψαν και οι δύο με αναρτήσεις του στο social media, είναι πλέον αρραβωνιασμένοι.

Μετά από 1,5 χρόνο μαζί, η Μέγκαν Φοξ και ο Machine Gun Kelly αρραβωνιάστηκαν και για να σφραγίσουν την απόφασή τους, ήπιαν ο ένας το αίμα του άλλου.

«Τον Ιούλιο του 2020 καθίσαμε κάτω από αυτό το δέντρο. Ευχηθήκαμε μαγεία. Αγνοούσαμε τον πόνο που θα αντιμετωπίσαμε μαζί σε μια τόσο σύντομη, φρενήρη χρονική περίοδο. Χωρίς να γνωρίζουμε το έργο και τις θυσίες που θα απαιτούσε η σχέση από εμάς, αλλά μεθυσμένοι από την αγάπη. Και το κάρμα. Κάπως έτσι, ενάμιση χρόνο αργότερα, έχοντας περάσει μαζί την κόλαση και έχοντας γελάσει περισσότερο από όσο φανταζόμουν ποτέ δυνατό, μου ζήτησε να τον παντρευτώ. Και όπως σε κάθε ζωή πριν από αυτήν, και όπως σε κάθε ζωή που θα ακολουθήσει, είπα ναι …και μετά ήπιαμε ο ένας το αίμα του άλλου», έγραψε η Μέγκαν Φοξ, ανεβάζοντας στο Instagram τη στιγμή της πρότασης. 

Την ίδια ώρα, ο Machine Gun Kelly δημοσίευσε κι εκείνος ένα βίντεο με το εντυπωσιακό μονόπετρο που χάρισε στη Μέγκαν Φοξ: «Ναι, σε αυτή τη ζωή και σε κάθε ζωή. Κάτω από τα ίδια κλαδιά που ερωτευτήκαμε, την έφερα πίσω για να της ζητήσω να με παντρευτεί. Ξέρω ότι η παράδοση είναι ένα δαχτυλίδι, αλλά το σχεδίασα με τον Stephen Webster ώστε να είναι δύο: Το σμαράγδι και το διαμάντι πάνω σε δύο λωρίδες από αγκάθια. Ενώνονται ως δύο μισά της ίδιας ψυχής, σχηματίζοντας τη σκοτεινή καρδιά που είναι η αγάπη μας», έγραψε.

Ο Machine Gun Kelly, σύμφωνα με το περιοδικό GQ, είχε την αφίσα της κολλημένη στον τοίχο του δωματίου του και ήταν το όνειρό του για πάρα πολλά χρόνια. Μάλιστα, είχε δεσμευτεί απέναντι στους συμμαθητές του πως «αυτή την γυναίκα κάποια στιγμή θα την παντρευόταν».

To ζευγάρι γνωρίστηκε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας Midnight in the Switchgrass, ωστόσο παραδέχθηκαν τη σχέση τους το 2021, όταν η Φοξ εμφανίστηκε στο βιντεοκλίπ του «Bloody Valentine».

Αυτός θα είναι ο δεύτερος γάμος για την ηθοποιό. Η Μέγκαν Φοξ ήταν παντρεμένοι για 10 χρόνια με τον ηθοποιό, Μπράιαν Όστιν Γκριν, και μαζί έχουν αποκτήσει τρία παιδιά. Για τον Machine Gun Kelly ο οποίος έχει μια κόρη, θα είναι ο πρώτος του γάμος.

Είναι ιδέα μας ή η Megan Fox κάνει ό,τι μπορεί για να φουντώσει τις φήμες που τη θέλουν να προσπαθεί να μοιάσει στην Angelina Jolie; Υπενθυμίζουμε ότι όταν η Angelina ήταν ζευγάρι με τον Billy Bob Thornton, κυκλοφορούσαν με μπουκαλάκια κρεμασμένα στο λαιμό που περιείχαν το αίμα του άλλου...

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice