TV & Media

Με μαυρισμένο μάτι ο Τάσος Χαλκιάς - Τι δήλωσε ο ηθοποιός

Πότε συνέβη το ατύχημα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Τάσος Χαλκιάς με μελανιασμένο μάτι μετά το ατύχημα
Ο Τάσος Χαλκιάς με μελανιασμένο μάτι μετά το ατύχημα @tasos_chalkias_official/Instagram

Ο Τάσος Χαλκιάς στην πρώτη του δήλωση μετά την ανάρτηση στο Instagram με το μαυρισμένο μάτι. Τι είπε για το ατύχημα που είχε.

Ο Τάσος Χαλκιάς μίλησε για το ατύχημα που είχε. Η ανάρτηση που έκανε ο ηθοποιός στο Instagram με το μαυρισμένο μάτι προκάλεσε ανησυχία στους followers. Στις πρώτες του δηλώσεις ο Τάσος Χαλκιάς εξήγησε ότι όλα συνέβησαν την παραμονή Πρωτοχρονιάς.

«Το ατύχημα ήταν οδυνηρό και συνέβη Παραμονή Πρωτοχρονιάς. Τώρα είμαι καλά, με τις λιγότερες δυνατές απώλειες» σημείωσε σε δηλώσεις του στην εκπομπή Happy Day, χωρίς να προχωρήσει σε άλλες λεπτομέρειες για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες τραυματίστηκε.

Η ανάρτηση που έκανε ο Τάσος Χαλκιάς - Η φωτογραφία με το μελανιασμένο μάτι

Στην ανάρτησή του την Τρίτη (11/1) ο Τάσος Χαλκιάς είχε γράψει: «Άλλο ένα τραύμα. Σωματικό αυτήν τη φορά. Σοβαρό, επικίνδυνο... έτρεξαν φίλοι κι αγαπημένοι, με φρόντισαν... Πέρασε, τούς ευχαριστώ, βάλε φυλαχτά μού είπαν».

Και πρόσθεσε: «Όσοι δεν σε ξέρουν, σε γλωσσοτρώνε... Χαμογελάω, άλλη μιά εμπειρία ζωής το λέω εγώ. Και προχωράμε, πάμε για άλλα, όσο ακόμα αντέχουμε. Και όπως φαίνεται, αντέχουμε πολλά. Να 'χετε καλό, όσοι είστε στην παραγωγή και στον καθημερινό μόχθο».

 

Υπενθυμίζεται ότι στα τέλη Δεκεμβρίου είχε βρεθεί ξανά στην επικαιρότητα ο Τάσος Χαλκιάς μετά την ένταση με την Ιωάννα Μαλέσκου στην εκπομπή της.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ