TV & Media

Θοδωρής Μαραντίνης: Μου στένεψαν τον οισοφάγο από ιατρικό λάθος

«Έκανα τρεις επεμβάσεις»

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Θοδωρής Μαραντίνης
Θοδωρής Μαραντίνης © ΕΡΤ/screenshot

Για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει μίλησε ο τραγουδιστής των Ονιράμα Θοδωρής Μαραντίνης.

«Είχα ένα θεματάκι στην υγεία μου και τείνει φτιάξει κι αυτό. Εγώ έχω πολύ έντονη παλινδρόμηση κι αυτό με επηρέαζε στην καθημερινότητά μου και στον μεταβολισμό μου γενικότερα. Κάποια στιγμή μου πρότειναν να κάνω μια επέμβαση για να λυθεί και δεν πέτυχε, οπότε είχα δυσκολία στο να φάω. Μου στένεψαν πάρα πολύ τον οισοφάγο, δεν κατέβαινε το φαγητό κι έκανα πολλές φορές εμετό. Μού είπαν ότι θα περάσει και περίμενα περίπου ένα χρόνο» είπε ο Θοδωρής Μαραντίνης σε εκπομπή της ΕΡΤ. 

«Έκανα και μια δεύτερη και ούτε αυτή πέτυχε και θα χρειαστεί να κάνω και μια τρίτη. Ακόμα αντιμετωπίζω πολύ σοβαρό πρόβλημα. Έπεσαν όλα μαζί. Αυτή η επέμβαση είναι πολύ απλή όσον αφορά την διαδικασία της. Οι επιπλοκές φάνηκαν στην πορεία της αποθεραπείας. Δεν φοβήθηκα αλλά μου είπαν αν το αφήσω μπορεί να επηρεάσει πολύ και να έχω ρήξη οισοφάγου. Σίγουρα πρέπει να μπω να το ξανακάνω… Στην αρχή έχασα πολλά κιλά κι επηρέασε όλο το γαστροπεπτικό μου σύστημα. Σίγουρα επηρέασε και την φωνή μου. Έχω μάθει να ζω με αυτό αλλά πρέπει να το φτιάξω» συμπλήρωσε. 

«Επειδή δύο χρόνια μου ήρθαν όλα ανάποδα. Από το διαζύγιο, κάποια θέματα προσωπικά υγείας, τον κορωνοϊό, ήταν όλα μαζί και πέρασα μία φάση λίγο δύσκολη. Αυτά τα δύο χρόνια δεν έδωσα συνέντευξη γιατί δεν είχα κάτι να πω. Γνωρίζοντας πως αν βγω να κάνω συνέντευξη θα έπρεπε να μιλήσω επί προσωπικού σε ένα θέμα που θεωρώ ότι δεν πρέπει να λάβει παραπάνω έκταση. Ήταν και πολύ νωπό και δεν υπάρχει λόγος και για κάτι παραπάνω. Δηλαδή, αυτό που οφείλει να ξέρει το κοινό, οι άνθρωποι που μας αγαπάνε, που μας στηρίζουν, που μας ακολουθούν θεωρώ ότι το ξέραν. Όλο το υπόλοιπο είναι προσωπικό κομμάτι και επειδή υπάρχουν και μεγάλα παιδιά που βλέπουν τηλεόραση όλα αυτό οφείλει να προφυλαχθεί λίγο ώστε να είναι σε ένα επίπεδο που βοηθάει και αυτά και εμάς. Εντελώς συνειδητά δεν μίλησα για όλα αυτά. Δεν σημαίνει ότι κάτι έχω να κρύψω ή δεν θέλω να μιλήσω γιατί όποτε έχω βρεθεί σε κάμερες θα απαντήσω αυτά που πρέπει να απαντήσω αρκεί να μην ξεπερνάνε την γραμμή που θεωρώ εγώ ως όριο της προσωπικής μου ζωής. Οι ειδικοί θεωρούν ότι πρέπει να περάσει μια πενταετία για να επουλωθεί ένα τραύμα. Όταν είσαι 15 χρόνια με έναν άνθρωπο και αλλάζει αυτή η συνθήκη θέλει μια προσαρμογή, γιατί υπάρχουν και παιδιά…Ήταν συνειδητή απόφαση που δουλεύτηκε αρκετά και από τις δύο μεριές μέχρι να παρθεί και ξέρουμε ότι ένα κομμάτι που ήταν δύσκολο έχει φύγει», είπε αρχικά ο Θοδωρής Μαραντίνης και συνέχισε:

«Κάνω ψυχανάλυση εδώ και πολύ καιρό και με έχει βοηθήσει πάρα πολύ. Σίγουρα σ εμια τέτοια αλλαγή και συνθήκη, συμβουλεύτηκα λίγο πιο έντονα. Με τη Σίσσυ πηγαίνουμε μαζί και σε ειδικό για τα παιδιά ακόμα και τώρα, γιατί προκύπτουν θέματα. Έτσι και αλλιώς πηγαίναμε και πιο πριν, γιατί η οικογένεια δεν αλλάζει.  Το ότι δεν είμαστε πια ζευγάρι, δεν σημαίνει πως δεν είμαστε οικογένεια και αυτό είναι το ιδανικό. Υποτίθεται πως για αυτό έγινε αυτό, για να υπάρχει η σχέση που είναι ιδανική για εμάς τους δυο και τα παιδιά μας».  

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ


 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ