TV & Media

Αρναούτογλου σε Γαρδέλη: Δεν καταλαβαίνω τι λες...Να με σεβαστείς

«Με στενοχωρείς…»

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Σταμάτης Γαρδέλης: Χαμός στο πλατό με Αρναούτογλου – «Με στενοχωρεί γ…ο, θέλω να με σεβαστείς»
Σταμάτης Γαρδέλης και Γρηγόρης Αρναούτογλου © screenshot

Εκρηκτική ήταν η ατμόσφαιρα στο The 2night Show με τον ηθοποιό Σταμάτη Γαρδέλη και τον παρουσιαστή Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής The 2night Show ο ηθοποιός Σταμάτης Γαρδέλης και ο παρουσιαστής Γρηγόρης Αρναούτογλου είχαν διαφορετική άποψη σε σχέση με το παρελθόν και τις ταινίες που συμμετείχε o πρώτος με συνέπεια να ακολουθήσει μια χαοτική συζήτηση. 

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου τον ρώτησε για τις ταινίες στις οποίες συμμετείχε στην δεκαετία του 80', με τον Σταμάτη Γαρδέλη να έρχεται στο παρόν και να κάνει αναφορά μια μάλλον αόριστη αναφορά στο ριάλιτι Φάρμα. Τότε, ο παρουσιαστής αντέδρασε λέγοντας: «Γιατί με πηγαίνεις στην Φάρμα και με τρέχεις Σταμάτη μου. Εγώ την Φάρμα την παρουσίασα, πριν από είκοσι χρόνια. Θέλω να γυρίσουμε 40 χρόνια πίσω. Έχεις έναν άνθρωπο που σε αγάπησε πολύ. Εγώ τις ψεύτικες τηλεοπτικές αγάπες τις έχω γραμμένες ξέρεις που. Αγαπώ γιατί μεγάλωσα μαζί σου. Μην γνωρίζοντας το παρελθόν, δεν κάνουμε τίποτα στο μέλλον… Με στενοχωρείς, δεν καταλαβαίνει ο κόσμος τι εννοείς. Με στενοχωρεί γ…ο, δεν καταλαβαίνω.

Σε έφερα εδώ για συγκεκριμένο λόγο. Σου εξηγώ από την αρχή την εκτίμησή μου και τον σεβασμό μου. Μην μου γκρεμίζεις το παρελθόν… Γιατί δεν με αφήνεις, θέλω να με σεβαστείς όπως σε σέβομαι.»

Δείτε το σχετικό απόσπασμά μετά το 8.00

THE 2NIGHT SHOW - Σταμάτης Γαρδέλης

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ