TV & Media

Η Billie Eilish λέει ότι Το πορνό της «έκαψε» τον εγκέφαλο

«Τις πρώτες φορές που έκανα σεξ, δεν έλεγα όχι σε πράγματα που δεν ήταν καλά».

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
H Billie Eilish αναφέρεται στο πορνό
Billie Eilish © Rodin Eckenroth/FilmMagic/Getty Images/Ideal Image

Η Billie Eilish που εκτέθηκε στο πορνό από τα 11 της, εξηγεί το πώς διέστρεψε τις ιδέες της για το σεξ και τις σχέσεις.

Η 19χρονη Αμερικανίδα τραγουδίστρια Billie Eilish εξομολογήθηκε ότι ξεκίνησε να βλέπει ταινίες πορνό από τα 11 της και εξηγώντας τον αρνητικό τρόπο που την επηρέασε.

«Ως γυναίκα, νομίζω ότι το πορνό είναι ντροπή», δήλωσε η Billie Eilish. «Έβλεπα πολύ πορνό, για να είμαι ειλικρινής. Άρχισα να βλέπω όταν ήμουν 11 ετών», είπε κατά τη διάρκεια του «The Howard Stern Show», προσθέτοντας ότι «νομίζω ότι πραγματικά κατέστρεψε τον εγκέφαλό μου και νιώθω απίστευτα συντετριμμένη που εκτέθηκα σε τόσο πορνό».

«Τις πρώτες φορές που έκανα σεξ, δεν έλεγα όχι σε πράγματα που δεν ήταν καλά. Ήταν επειδή νόμιζα ότι αυτό ήταν που υποτίθεται ότι με έλκυε», παραδέχτηκε.

Η Εilish, η οποία ξεκίνησε την καριέρα της φορώντας φαρδιά ρούχα για να αποτρέπει τους ανθρώπους να σχολιάζουν το σώμα της, έγινε το νεότερο άτομο στην ιστορία που κέρδισε και τα τέσσερα κορυφαία βραβεία Grammy την ίδια χρονιά στην ηλικία των 18 ετών, φέρνοντας στο σπίτι της τα αγαλματίδια για νέο καλλιτέχνη, άλμπουμ, δίσκο και τραγούδι της χρονιάς, το 2020.

Όπως είπε άρχισε να παρακολουθεί πορνό BDSM, το οποίο, όπως λέει ήταν τόσο βίαιο που της δημιούργησε εφιάλτες και τάραξε τον ύπνο της. «Έφτασα σε ένα σημείο που δεν μπορούσα να παρακολουθήσω τίποτα άλλο εκτός και αν ήταν βίαιο».

Η φήμη της έχει επίσης επηρεάσει τις διαπροσωπικές της σχέσεις σε μεγάλο βαθμό καθώς όπως είπε «Είναι εξαιρετικά δύσκολο να γνωρίσω ανθρώπους, καθώς είτε τρομοκρατούνται είτε θεωρούν πως είμαι δεν είμαι για τα δόντια τους».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ   

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ