TV & Media

Σκαρμούτσος: Κόλλησα με την ηρωίνη - Τρεις φορές κοντά στο θάνατο

Ο γνωστός σεφ μιλά για τον εθισμό του στα ναρκωτικά

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Δημήτρης Σκαρμούτσος: Κόλλησα με την ηρωίνη
Δημήτρης Σκαρμούτσος © NDP

Δημήτρης Σκαρμούτσος: Κόλλησα με την ηρωίνη - Έχω φτάσει τρεις φορές κοντά στον θάνατο.

O Δημήτρης Σκαρμούτσος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής, «Αυτοψία», και τον Αντώνη Σρόιτερ για την εξάρτηση που είχε στο παρελθόν από τα ναρκωτικά και αποκάλυψε ότι έχει φτάσει τρεις φορές κοντά στον θάνατο.

Ο γνωστός σεφ παραδέχτηκε ότι έχει δοκιμάσει όλα τα ναρκωτικά που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι τη δεκαετία του '90. 

Δημήτρης Σκαρμούτσος: Κόλλησα με την ηρωίνη

«Η ιστορία με τα ναρκωτικά ξεκινάει πάντα με χαρά και γέλιο. Τις πρώτες φορές περνάς πάρα πολύ καλά, ανάλογα βέβαια, και τι ναρκωτικά θα κάνεις και πάντα καταλήγει με κλάμα. Τόσο από 'σένα, όσο και από τους γύρω σου. Ξεκίνησα με αμφεταμίνη, δεν ήμουν ο παραδοσιακός τρόπος που θα ξεκινούσα με χασίς ή μαριχουάνα στην Αμερική. Με βοηθούσε πάρα πολύ να κάνω δουλειές, να διαβάζω, να μένω ξύπνιος περισσότερες ώρες και σιγά-σιγά δοκίμασα τα πάντα. Κάποια τα απέρριπτα, γιατί δε μου ταίριαζαν και κάποια άλλα μου κολλούσαν πάρα πολύ», δήλωσε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος.

Στη συνέχεια, εξήγησε πως το ναρκωτικό που του «ταίριαξε»  τελικά ήταν η ηρωίνη. «Ήταν ένα ναρκωτικό φοβερά δημιουργικό. Όντας παιδί του '70 και του '80 είχα την παρακαταθήκη, δηλαδή είχα ανθρώπους δίπλα μου να μου μιλούν γι' αυτό και τώρα λέω ευτυχώς, αλλά τότε δυστυχώς μου κόλλησε», είπε χαρακτηριστικά.

Σκαρμούτσος: Τρεις φορές κοντά στο θάνατο

Τέλος, εξήγησε πως έφτασε τρεις φορές κοντά στο θάνατο λόγω της χρήσης που έκανε. «Κάτω από άλλες συνθήκες αυτή την στιγμή δεν θα μιλούσαμε. Έχω σχεδόν πεθάνει τρεις φορές. Ήμουν όμως τυχερός και είμαι εδώ σήμερα και μπορώ με σιγουριά να διηγούμαι τις ιστορίες που πέρασαν», είπε.

Δημήτρης Σκαρμούτσος: "Έφτασα τρεις φορές κοντά στον θάνατο"

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ