TV & Media

Μαίρη Μηνά: Ο λόγος που αποχώρησε από την παράσταση του Μπισμπίκη

Τι έεγραψε σε ανάρτησή της στο Ιnstagram για την παράσταση «Ανθρωποι και ποντίκια»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
H Μαίρη Μηνά εξηγεί γιατί αποχώρησε από την παράσταση του Βασίλη Μπισμπίκη
Μαίρη Μηνά © NDP

Η ηθοποιός, Μαίρη Μηνά, εξηγεί γιατί έφυγε από την παράσταση «Ανθρωποι και ποντίκια» του Βασίλη Μπισμπίκη.

Η Μαίρη Μηνά αποχώρησε από την θεατρική παράσταση, «Άνθρωποι και ποντίκια», που σκηνοθετεί ο Βασίλης Μπισμπίκης, και με ανάρτησή της στο Ιnstagram εξήγησε τον λόγο.

Η Μαίρη Μηνά, όπως εξήγησε, είχε έναν σοβαρό τραυματισμό ο οποίος θα την κρατήσει μακριά από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις για το επόμενο διάστημα.

«Προς αποφυγή παρεξηγήσεων: Ο λόγος αποχώρησής μου από την παράσταση Άνθρωποι και ποντίκια οφείλεται σε βαρύ τραυματισμό που υπέστην, ο οποίος δυστυχώς καθιστά αδύνατη τη συνέχισή μου στην παράσταση. Γεια σας ποντικάκια μου αγαπημένα, σας αγαπώ, ευχαριστώ για όλα και σας χαιρετώ για τώρα Μαιρούλα», έγραψε η Μαίρη Μηνά.

mary_mina.jpg

Η παράσταση «Ανθρωποι και ποντίκια»

Ο Βασίλης Μπισμπίκης με μια παράσταση ακραίου ρεαλισμού αφηγείται τη ζωή δύο εκτοπισμένων ψυχών, του Βασίλη και του Λένου στην περιοχή του Ρέντη, μέσα σε βιομηχανικές αποθήκες και εργοστάσια που αναζητούν δουλειά.

Οι ήρωες του «Άνθρωποι και ποντίκια» είναι εργάτες ταλαιπωρημένοι από τη δουλειά και την σκληρή πραγματικότητα που βιώνουν. Αντιμετωπίζουν τον ρατσισμό και κυρίως την ανάγκη για ένα μεροκάματο. Ο ρατσισμός, το απατηλό όνειρο για μια μικρή ιδιοκτησία, η δύναμη της φιλίας, η σημασία της ελπίδας, τα ιδανικά της αφοσίωσης, της πίστης, της αυτοδιάθεσης και της αλληλεγγύης, είναι τα στοιχεία της διαχρονικότητας του αριστουργήματος του Τζον Στάινμπεκ.

Τους ρόλους ερμηνεύουν: Βασίλης Μπισμπίκης, Δημήτρης Δρόσος, Έρρικα Μπίγιου, Στέλιος Τυριακίδης, Μάνος Καζαμίας, Γιώργος Σιδέρης, Γιανμάζ Ερντάλ, Λευτέρης Αγουρίδας, Αγγέλα Πατσέλη, Μάρα Ζαλόνη και Ερατώ Αγγουράκη.

Δραματουργική επεξεργασία – Σκηνοθεσία: Βασίλης Μπισμπίκης

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ