TV & Media

«Tα βρήκαν» Kanye West και Drake και έκαναν κοινή εμφάνιση

Στο show του Dave Chappelle

62224-137655.jpg
Newsroom
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Kanye West και Drake
Kanye West και Drake © Τwitter

Ο Κanye West και ο Drake φαίνεται ότι έβαλαν τέλος στη διαμάχη τους όταν εμφανίστηκαν σε μια κωμική παράσταση του Dave Chappelle στο Τορόντο.

Οι δύο καλλιτέχνες της hip-hop που έχουν εκτοξεύσει βολές ο ένας στον άλλον στο παρελθόν εμφανίστηκαν μαζί στο standup show του Dave Chappelle στο Τόροντο

Ο Kanye West δημοσίευσε επίσης μια φωτογραφία με τον Drake, και τον μουσικό παραγωγό J. Prince στο Instagram με ένα emoji «περιστέρι» για να δείξει έτσι ότι υπάρχει ειρήνη μεταξύ τους. 

«Τι όμορφη νύχτα που πέρασα χθες το βράδυ στον Καναδά», έγραψε στο Twitter από την μεριά του ο J. Prince. 

Η διαμάχη του Kanye West και ο Drake, που απασχολεί τα μέσα ενημέρωσης εδώ και χρόνια, εντάθηκε στα τέλη του καλοκαιριού εν αναμονή της κυκλοφορίας του άλμπουμ «Donda» του West και του «Certified Lover Boy» του Drake.

Ο Καναδός ράπερ είχε δηλώσει στο παρελθόν σχετικά με την κόντρα του με τον Ye: «Δεν θα μπορούσα ποτέ, ποτέ, ποτέ, ποτέ να γυρίσω την πλάτη μου στα θετικά πράγματα που έχω πει για εκείνον και εξακολουθώ να αισθάνομαι το ίδιο.

«Προφανώς με εξαίρεση τον Lil Wayne και αν θεωρήσω τον Hov (Jay-Z) ως τον άνθρωπο που πραγματικά διαμόρφωσε την πλειοψηφία της σκέψης μου και των δεξιοτήτων μου, ο Kanye West θα ήταν ο αγαπημένος μου καλλιτέχνης παντού», είχε πει.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ   

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ