TV & Media

Μαρκουλάκης: Στον δρόμο με φώναζαν κομπλεξικό και μυστήριο

Ο ηθοποιός μιλά για τους ρόλους του

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
 Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης
Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης © NDP

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: Ο κόσμος στον δρόμο με φώναζε κομπλεξικό, περίεργο, μυστήριο.

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης έκανε ένα flashback στην καριέρα του και διηγήθηκε άγνωστες ιστορίες πίσω από τις σειρές  στις οποίες πρωταγωνίστησε. Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τους ρόλους που πολλές φορές τον έκαναν αντιπαθή στο κοινό.

«Γενικά, εγώ έπαιζα στα σίριαλ της Μιρέλλας (Παπαοικονόμου) πολλές φορές διάφορους ρόλους, που είχαν ένα στοιχείο αντιπαθητικό, που μου εξηγούσαν οι συγγραφείς πως αυτοί οι ρόλοι είναι οι πιο πολύπλοκοι και ήθελαν πολύ καλό ηθοποιό, για αυτό επέλεξαν εμένα. Τον έκανα εγώ και ο κόσμος με καταχέριαζε μετά, όταν με έβλεπε στο δρόμο. Στο "Έτσι ξαφνικά" μου έλεγαν: "Γιατί δεν αφήνεις τη γυναίκα σου; Γιατί είσαι τόσο περίεργος και μυστήριος;".», υποστήριξε για τους ρόλους που τον κατέστησαν αντιπαθή  στον κόσμο. 

«Στο "Η ζωή που δεν έζησα", επειδή ο Αιμίλιος Χειλάκης τα είχε με τη μητέρα μου, Ταμίλα Κουλίεβα, μου φώναζαν: "Ασε τη μάνα σου να βρει τη χαρά στη ζωή της και γιατί την εμποδίζεις, κομπλεξικέ". Αυτά μου λέγανε στο δρόμο».

Μαρκουλάκης: Μας λείπει πολύ Κωνσταντίνος Παπαχρόνης

Παράλληλα, ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης έκανε μία ιδιαίτερη αναφορά στον σπουδαίο ηθοποιό, Κωνσταντίνο Παπαχρόνη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το Δεκέμβριο του 2008, σε ηλικία 31 ετών, μετά από τροχαίο. Ο Κωνσταντίνος είχε συνεργαστεί μαζί του το 2004, στη τηλεοπτική σειρά «Έτσι Ξαφνικά» το 2004.

«Πάνε 13 χρόνια που δεν είναι πια μαζί μας. Όποτε θυμάμαι το "Έτσι ξαφνικά" πάνω από τη Μιρέλλα, τη Βικτόρια και τον Αιμίλιο θυμάμαι και θυμόμαστε όλοι τον Κωνσταντίνο Παπαχρόνη με πολλή αγάπη. Μας λείπει πολύ σαν ηθοποιός, σαν φίλος και σαν άνθρωπος», εξομολογήθηκε.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ