TV & Media

Σοφία Αρβανίτη: Η παρενόχληση από δάσκαλο όταν ήταν 9 ετών

Τι αποκάλυψε η τραγουδίστρια και στιχουργός

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Σοφία Αρβανίτη σε συναυλία (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ) - Η τραγουδίστρια δέχτηκε παρενόχληση από δάσκαλο, όπως αποκάλυψε
Η Σοφία Αρβανίτη σε συναυλία (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ) - Η τραγουδίστρια δέχτηκε παρενόχληση από δάσκαλο, όπως αποκάλυψε © NDP

Η Σοφία Αρβανίτη μίλησε για την παρενόχληση που δέχτηκε από δάσκαλο όταν ήταν 9 ετών, επισημαίνοντας ότι της ζήτησε να πάει στο σπίτι του.

Η τραγουδίστρια Σοφία Αρβανίτη άνοιξε την καρδιά της και μίλησε για την παρενόχληση που δέχτηκε από δάσκαλο όταν ήταν παιδί. Επίσης, αναφέρθηκε στη σχέση της με τον Μιχάλη Ρακιντζή καθώς και στον χαμό του αδελφού της.

Όπως είπε, είχε δεχτεί πρόσκληση από δάσκαλο να πάει στο σπίτι του. «Φυσικά και έχω εμπειρίες παρενόχλησης, όχι μια και δυο» εξομολογήθηκε η Σοφία Αρβανίτη.

Και εξήγησε: «Με κάλεσε ο δάσκαλος σπίτι του να μου δώσει ένα ποίημα και ήμουν 9 ετών. Αυτό που σκέφτηκα για να ξεγλιστρήσω, ήταν να πάρω μαζί μου τον αδερφό μου».

«Προσπάθησε ο δάσκαλός μου να κάνει κάτι, αλλά δεν είχε την άνεση» πρόσθεσε.

Σοφία Αρβανίτη: Η απώλεια του αδελφού της και η σχέση της με τον Μιχάλη Ρακιντζή

«Μου αρέσει που με έχουν ταυτίσει με τον Μιχάλη Ρακιντζή» δήλωσε η τραγουδίστρια για τον γνωστό καλλιτέχνη και πρώην σύντροφό της.

«Η απώλεια του αδελφού μου με έφερε πιο κοντά στη μαμά μου. Ο χρόνος βοηθάει σε κάθε είδους απώλεια» εξήγησε για τον θάνατο του αδελφού της, γνωστοποιώντας ότι πηγαίνει ορισμένες ημέρες της εβδομάδας για να μείνει στο σπίτι της μητέρας της.

«Ο αδελφός μου ήταν ήρωας» είχε αναφέρει η Σοφία Αρβανίτη, για τον Κώστα, τον ψαρά που έσωσε 70 ανθρώπους από τις φλόγες στο Μάτι, τον Ιούλιο 2018.

Σοφία Αρβανίτη - Η μεγάλη επιτυχία στα 90s

«Μόνη περπατάω», «Μη μου μιλάς για καλοκαίρια» και φυσικά το ντουέτο με την Bonnie Tyler «Πεθαίνω στην ερημιά» είναι ορισμένες μόνο από τις επιτυχίες που σημείωσε η Σοφία Αρβανίτη στα 90's.

Στο τραγούδι - έπος των 90s «Δικό σου για πάντα» (Δίσκος «Να Είσαι Εκεί») η Σοφία Αρβανίτη υπογράφει και τους στίχους.

ΣΟΦΙΑ ΑΡΒΑΝΙΤΗ - ΜΗ ΜΟΥ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑ

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ