TV & Media

GNTM 4: Αποχώρησε η Στέλλα - Η δοκιμασία & η ερμηνεία του Καράβα

Ποιος αναδείχθηκε νικητής της δοκιμασίας

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Greece's Next Top Model
Greece's Next Top Model © YouTube

GNTM 4: Η Στέλλα Παπαδοπούλου είναι η παίκτρια που αποχώρησε από το ριάλιτι μόδας - Η δοκιμασία με τους ροκ σταρ που δυσκόλεψε τους παίκτες.

Η Στέλλα Παπαδοπούλου είναι η παίκτρια που αποχώρησε από το GNTM 4 στο επεισόδιο της Δευτέρας (4/10). 

Στη δοκιμασία που έβγαλε εκτός παιχνιδιού την Στέλλα, οι διαγωνιζόμενοι φωτογραφήθηκαν από τον Δημήτρη Κλεάνθους ως rockstars, κάνοντας πασαρέλα 13 μέτρα πάνω από το έδαφος. 

Νικητής της δοκιμασίας αναδείχθηκε ο Ναπολέων ενώ τα δυο μοντέλα με την χειρότερη απόδοση ήταν η Άννα Βαλτατζή που είχε και το αβαντάζ και η Στέλλα Παπαδοπούλου, με την δεύτερη να αποχωρεί.

GNTM 4 | Ο διαγωνιζόμενος με τη καλύτερη φωτογραφία

«Ήταν ένα σοκ εκείνη την ώρα, μόλις άκουσα το όνομα μου. Με πονάει που δεν μπόρεσα να δείξω ούτε στους κριτές ούτε στον εαυτό μου ποια είναι η Στέλλα και έχω μια απογοήτευση», ανέφερε η διαγωνιζόμενη.

GNTM 4 | Αυτό είναι το μοντέλο που αποχώρησε

Η ερμηνεία του Καράβα και η αντίδραση του Σκουλού

Κατά την διάρκεια της δοκιμασίας και όσο οι κριτές περίμεναν να δουν τις προσπάθειες των διαγωνιζόμενων, ο Γιώργος Καράβας άρχισε να τραγουδάει το τραγούδι των Aerosmith «I Don’t Want to Miss a Thing». Φυσικά, η ερμηνεία του ενθουσίασε τον Δημήτρη Σκουλό, ο οποίος όχι μόνο του έκανε φωνητικά, αλλά γονάτισε και μπροστά του σαν να είχε μπροστά του τον αγαπημένο του ροκ σταρ. Το αστείο στιγμιότυπο έλαβε τέλος όταν ο Γιώργος Καράβας απευθύνθηκε στον Δημήτρη Σκουλό λέγοντάς του «σήκω πάνω, θα μας παρεξηγήσουν».

GNTM 4 | Δημήτης Σκουλός και Γιώργος Καράβας ζουν τη δική τους στιγμή αποθέωσης!

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ