TV & Media

The Voice: Η Ελευθερία Τσαγκίρη είπε στη νοηματική το τραγούδι

Ποιο κομμάτι επέλεξε να ερμηνεύσει

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Ελευθερία Τσαγκίρη, παίκτρια στο «The Voice», ερμηνεύει στη νοηματική γλώσσα το τραγούδι της
Η Ελευθερία Τσαγκίρη, παίκτρια στο «The Voice», ερμηνεύει στη νοηματική γλώσσα το τραγούδι της © YouTube/The Voice of Greece

Στο «The Voice» η παίκτρια Ελευθερία Τσαγκίρη χρησιμοποίησε τη νοηματική γλώσσα, την ώρα που ερμήνευε το τραγούδι της, γνωρίζοντας την αποθέωση από τους κριτές.

Το δικό της μήνυμα έστειλε στο «The Voice» η Ελευθερία Τσαγκίρη, η οποία ερμήνευσε στη νοηματική γλώσσα το τραγούδι της. Η παίκτρια ανέβηκε στη σκηνή του «The Voice» το Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2021, το βράδυ και εντυπωσίασε τους κριτές.

Έλενα Παπαρίζου, Κωνσταντίνος Αργυρός, Σάκης Ρουβάς και Πάνος Μουζουράκης είχαν μόνο καλά λόγια να πουν για εκείνη.

Κατά τη διάρκεια της ερμηνείας της γύρισαν τις καρέκλες τους η Παπαρίζου και ο Ρουβάς. Τελικά, η Ελευθερία Τσαγκίρη επέλεξε για την επόμενη φάση την Έλενα Παπαρίζου, ανακοινώνοντας μάλιστα την απόφασή της -μετά από προτροπή του Μουζουράκη- στη νοηματική γλώσσα.

Ελευθερία Τσαγκίρη "Σε ποιά θάλασσα αρμενίζεις" | Blind Auditions | The Voice of Greece | S08

Ελευθερία Τσαγκίρη: «Ήθελα να ακούσουν και όλοι όσοι έτυχε να μην ακούν»

Μιλώντας για την επιλογή της να χρησιμοποιήσει τη νοηματική γλώσσα την ώρα που ερμήνευε το κομμάτι, η 23χρονη παίκτρια του «The Voice» εξήγησε ότι ήθελε να στείλει το δικό της μήνυμα για τη μουσική.

«Το έκανα ταυτόχρονα και στη νοηματική όσο τραγούδαγα. Ήθελα να στείλω ένα μήνυμα» τόνισε. Και διευκρίνισε: «Να μην με ακούσουν μόνο όσοι ακούν, γιατί μπορεί να έτυχε να ακούν. Ήθελα να ακούσουν μέσα από τα λόγια, τον ρυθμό, τον στίχο κυρίως, και όλοι όσοι ίσως έτυχε να μην ακούν». «Θέλω να περάσω το μήνυμα πως η μουσική είναι για όλους» ανέφερε επίσης η Ελευθερία Τσαγκίρη.

Χαμογελαστή η Ελευθερία Τσαγκίρη, η παίκτρια του «The Voice» που συγκίνησε ερμηνεύοντας το τραγούδι της στη νοηματική γλώσσα
Χαμογελαστή η Ελευθερία Τσαγκίρη, η παίκτρια του «The Voice» που συγκίνησε ερμηνεύοντας το τραγούδι της στη νοηματική γλώσσα © YouTube/The Voice of Greece

Και κατέληξε: «Πιστεύω ότι η δική μου η γενιά, και οι μικρότερες, μπορούμε να αλλάξουμε τον κόσμο, να τον κάνουμε καλύτερο, να ονειρευόμαστε. Και εγώ ονειρεύομαι έναν κόσμο στον οποίο η μουσική δεν θα έχει όρια και περιορισμούς και κάποιος ο οποίος έτυχε να γεννήθηκε και να μην ακούει για παράδειγμα, να μην περιορίζεται σε αυτό, να υπάρχει πρόσβαση παντού και να είναι δίκαιη για όλους»

Κριτική στην Ελευθερία Τσαγκίρη | Blind Auditions | The Voice of Greece | S08

Ποιο τραγούδι επέλεξε να ερμηνεύσει στο «The Voice» στη νοηματική

Η Ελευθερία Τσαγκίρη είπε το τραγούδι «Σε ποια θάλασσα αρμενίζεις». Τους στίχους έχει γράψει η Δήμητρα Νεόφυτου και τη μουσική ο Νίκος Καλλίνης.

Το συγκεκριμένο τραγούδι έχουν ερμηνεύσει αρκετοί καλλιτέχνες όπως η Σαββέρια Μαργιολά και η Μελίνα Ασλανίδου.

Η παίκτρια του «The Voice» Ελευθερία Τσαγκίρη ανακοινώνει στη νοηματική γλώσσα ότι επιλέγει την Έλενα Παπαρίζου
Η παίκτρια του «The Voice» Ελευθερία Τσαγκίρη ανακοινώνει στη νοηματική γλώσσα ότι επιλέγει την Έλενα Παπαρίζου © YouTube/The Voice of Greece

Η απόφαση που πήρε η 23χρονη παίκτρια στο «The Voice» να πει το τραγούδι της στη νοηματική γλώσσα, δεν πέρασε απαρατήρητη από τα social media. Χρήστες αποθέωσαν την Ελευθερία Τσαγκίρη για την επιλογή της.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ