1821 Digital Gallery
10+1 γυναικεία εξωτερικά χαρακτηριστικά που ελκύουν έναν άνδρα

10+1 γυναικεία εξωτερικά χαρακτηριστικά που ελκύουν έναν άνδρα

Αυτά είναι μερικά από τα μυστικά της σαγήνης
Pablo Heimplatz

Τι πρωτοκοιτούν οι άντρες σε μια γυναίκα και τους σαγηνεύει και θέλουν να την κατακτήσουν; Ό,τι παρατηρούσαν πριν πολλούς πολλούς αιώνες, όταν κάτι τους άρεσε σε μια νεαντερνταλίνα, και τη βουτούσαν από το μαλλί, και την έσερναν στη σπηλιά. Όσο κι αν άλλαξε η ζωή, η ποιότητα και οι προτεραιότητές της, το βασικό ένστικτο και οι νόμοι της έλξης παραμένουν ίδια. Οπότε, όταν ρωτάς κάποιον για το πιο επιθυμητό φυσικό χαρακτηριστικό μιας γυναίκας, θα σου απαντήσει «μεγάλο, πλούσιο στήθος» και θα χασκογελάσει. Ωστόσο, έρευνες και αυτοσχέδιες στατιστικές μελέτες δείχνουν ότι εκτός από το βυζί μιας γυναίκας, υπάρχουν και άλλα στοιχεία του σώματός της που γεννούν επιθυμίες στο μυαλό ενός άντρα. Αυτά είναι τα 11 πράγματα που τσεκάρει ένα αρσενικό όταν πρωτοσυναντά έναν εκπρόσωπο του αντίθετου φύλου.

Remy_Loz

Μάτια: Όπως λέει και η παροιμία για τον έρωτα, «από τα μάτια πιάνεται, στα χείλη κατεβαίνει, κι από τα μάτια στην καρδιά ριζώνει και δε βγαίνει». Δεν τις βγάζει έτσι αβασάνιστα τις ρήσεις ο σοφός λαός!

Christopher Campbell
Σχετικα
Τα YOLO της Δευτέρας 24.01.2022
Τα YOLO της Δευτέρας 24.01.2022

Στήθος: Σταθερή αξία. Εξού κι έχουν βγει ένα σωρό κοσμητικά επίθετα για να το συνοδεύσουν-περιγράψουν: τουμπανόβυζο, καρούμπαλο, μπανανόβυζο, πλάκα, κόντρα πλακέ και λοιπά. Τα οποία χαρακτηρίζουν και την κάτοχο, τουμπανόβυζα, μπανανόβυζα, μικρός τουμπανιστής (για κοντή γυναίκα).

Zoran Zonde Stojanovski

Κώλος: Ένας ωραίος γυναικείος κώλος είναι ένας ωραίος γυναικείος κώλος! Κι ένας άντρας που φαντασιώνεται κώλους ονομάζεται «ονειροκώλος».

Σχετικα
Τα YOLO της Κυριακής 23.01.2022
Τα YOLO της Κυριακής 23.01.2022

Anna Sastre

Στόμα-χείλη: Όπως τραγουδάει και η Χαρούλα Αλεξίου, «Ένα φιλί / και τα όνειρα / γίνονται πάλι. / Θέλω ένα φιλί, / μόνο ένα φιλί / η ζωή δανεική και μικρή / μα στα χείλη σου μοιάζει / μεγάλη. / Θέλω ένα φιλί, / μόνο ένα φιλί».

ian dooley

Δόντια-χαμόγελο: Ένα ωραίο χαμόγελο εκπέμπει γλύκα, θετική αύρα, ευτυχία. Όσο για τα δόντια, οι άντρες δεν ζητάνε μια τέλεια μασέλα, ας είναι και στραβά τα δοντάκια της, αρκεί να είναι λευκά και να μην έχει σφηνώσει ανάμεσά τους κάνα μαρούλι.

taylor hernandez

Γάμπες: Ουουου, φετίχ από τα λίγα. Φαίνεται άλλωστε από το πόσο έχουν πολυφωτογραφηθεί και σε πόσο υπαινικτικές πόζες. Τώρα, τι υπόσχονται ένα ζευγάρι γάμπες, μόνο ο ανδρικός εγκέφαλος το γνωρίζει. Ίσως έχει να κάνει με τη σχέση τους με το ποδόσφαιρο - ποιος να ξέρει;

Juja Han

Δάκτυλα ποδιών: Τα θέλουν περιποιημένα, με κομμένα νύχια, τρυφερές φτέρνες (αρπάξτε την ελαφρόπετρα, κορίτσια!).

Suhyeon Choi


Μέση
: Όσο πιο «δακτυλίδι», τόσο καλύτερα. Και μετά περιμένουν να ξεπροβάλει μια αρκετά ανοικτή λεκάνη (της εύκολης γέννας των παιδιών τους;).

George Bohunicky

Ωραία υγιή μαλλιά: Τους αρέσει να χαϊδεύουν τρίχες τους άντρες! Τους ελκύει μια μακριά, πλούσια και λαμπερή κώμη. Τα γκρίζα μαλλιά δεν έχουν καμία πέραση. Επομένως διακριτικό χρωμοσαμπουάν, λίγη λακ, και προσοχή στην ψαλίδα και τις καμένες άκρες.

Malvestida Magazine

Διακριτικό μέικ-απ: Όσο κι αν ένα πρόσωπο «ζωγραφισμένο» τονώνει τη γυναικεία αυτοπεποίθηση, οι άντρες προτιμούν ένα φυσικό πρόσωπο. Τα μολύβια κάτω!

Robert Collins

Μακριά λεπτά χέρια: Πιθανόν γιατί υπόσχονται μεγάλες αγκαλιές.

Back to top

Προσεχως

Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5