Κατοικιδια

Νάξος: Βασάνισε γάιδαρο δένοντάς του με σύρμα αυτιά και γλώσσα

Το έκανε για να εκδικηθεί συγχωριανό του γράφει τοπική ιστοσελίδα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Γάιδαρος
Γάιδαρος © EUROKINISSI

Νάξος: Βασανισμός ζώου από κάτοικο χωριού - Έδεσε τα αυτιά γαϊδουριού με τη γλώσσα - Σχηματίστηκε δικογραφία κατά του δράστη.

Ένα απίστευτο περιστατικό βασανισμού ζώου έγινε γνωστό σε χωριό της Νάξου. Κάτοικος έδεσε τη γλώσσα με τα αυτιά γαϊδουριού με σύρμα, για να εκδικηθεί τον συγχωριανό του. 

Σύμφωνα με το naxostimes.gr, το περιστατικό έλαβε χώρα πριν από λίγες ημέρες. Ο γάιδαρος βρέθηκε άγρια κακοποιημένος, καθώς ο δράστης είχε δέσει τα αυτιά του με τη γλώσσα του και την κάτω γνάθο με σύρμα, τραυματίζοντας και βασανίζοντας το ζώο, ενώ είχε δέσει και τα πόδια του. 

Ήδη το περιστατικό έχει έρθει στη γνώση της Αστυνομίας και έχει σχηματιστεί σχετική δικογραφία. Όπως αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα, υπάρχει κτηνιατρική έκθεση στην οποία περιγράφονται τα βασανιστήρια που υπέστη το ζώο. 

«Είναι απορίας άξιο πώς ένας άνθρωπος ξέσπασε με τόσο μίσος πάνω σε ένα άκακο ζώο που δεν του έφταιξε σε τίποτα. Θα πρέπει η τιμωρία του δράστη να είναι παραδειγματική» σημειώνει στο naxostimes.gr κάτοικος που γνωρίζει το περιστατικό.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ