Trending Now

Απίστευτος πόντος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πινγκ Πονγκ Κ21

Όταν το μπαλάκι αρνείται να αγγίξει το έδαφος

giannis-mpelesiotis.jpg
Γιάννης Μπελεσιώτης
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο τελικός του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Πινγκ Πονγκ Κ21 ανάμεσα στους Αλέξανδρο Μαδέση και Σωκράτη Γιαννούτσο σημαδεύτηκε από το highlight της χρονιάς
© Youtube

Η αναμέτρηση για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πινγκ Πονγκ Κ21, ανάμεσα στους Αλέξανδρο Μαδέση και Σωκράτη Γιαννούτσο, σημαδεύτηκε από το highlight της χρονιάς.

Ο τελικός του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Πινγκ Πονγκ Κ21 ανάμεσα στους Αλέξανδρο Μαδέση και Σωκράτη Γιαννούτσο, ήταν ένα από τα πιο σημαντικά γεγονότα της χρονιάς στην κατηγορία τους. Οι δύο νεαροί παίκτες όμως έδωσαν στον κόσμο ένα από καλύτερα στιγμιότυπα της σεζόν, με αφήνοντας άφωνους όλους τους παρευρισκόμενους.

Ο Αλέξανδρος Μαδέσης της ΑΕΚ ήταν «δράστης» μιας εκπληκτικής φάσης στον τελικό, που από πολλούς χαρακτηρίζεται ως το highlight της χρονιάς. Σε έναν πόντο διαρκείας ο αντίπαλος του Σωκράτης Γιαννούτσος τον σφυροκοπούσε με μία σειρά από πολύ δυνατά χτυπήματα. Ο Μαδέσης κατάφερε να αντιδράσει σε όλες με ολύμπια ψυχραιμία. 

Με υπομονή ο Γιαννούτσος έψαχνε να βρει τη κατάλληλη γωνία ώστε να κάνει το πόντο δικό του, χτίζοντας τη φάση επαφή με την επαφή, έχοντας ξεκάθαρο σχέδιο. Όταν βρήκε τον χώρο που ήθελε έκανε ένα δυνατό, διαγώνιο χτύπημα στο μπαλάκι και το έστειλε εκτός παραβάν. Ο πόντος όμως δεν τελειώνει μέχρι το μπαλάκι να ακουμπήσει το έδαφος. Ο αθλητής της ΑΕΚ δεν άφησε τη φάση και με ένα σάλτο εκτός παραβάν κατάφερε να βγάλει μία σχεδόν αδύνατη άμυνα. Στην επιστροφή ο Γιαννούτσος έστειλε το μπαλάκι στο φιλέ και έστεκε απορημένος, μην πιστεύοντας πως ο αντίπαλος του κατάφερε να ανταποδώσει το προηγούμενο του χτύπημα.

U21 Men Final: Alexandros Madesis-Sokratis Giannoutsos, The point of the year! 21/11/2021

Όλος ο κόσμος που βρέθηκε στο γήπεδο αποθέωσε τους δύο άθλητες, με τον ίδιο τον διαιτητή να χειροκροτάει τους δύο αντιπάλους. Για την ιστορία ο 16χρονος Αλέξανδρος Μαδέσης αναδείχθηκε νικητής με 4-2 σετ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ