Trending Now

Θεσσαλονικιά την «πέφτει» στον Jason Statham (βίντεο)

«Θέλω να πέσω κάτω, I love you»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
O Tζέισον Στέιθαμ
O Tζέισον Στέιθαμ © Getty Images/IdealImage

O Βρετανός ηθοποιός Jason Statham που αυτές τις ημέρες βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη για γυρίσματα δέχθηκε φλερτ από θαυμάστρια.

Τον γύρο των social media κάνει τις τελευταίες ώρες βίντεο που δείχνει μια φανατική θαυμάστρια του Jason Statham από την Θεσσαλονίκη να… του εξομολογείται τον έρωτά της.

Το βίντεο που καταγράφει μια φαν του διάσημου ηθοποιού να του φωνάζει το πόσο τον λατρεύει με ξεκαρδιστικά... greeklish, αρχικά ανέβηκε στο TikTok και πλέον έχει γίνει viral σε όλα τα social media.

Αν και μάλλον ελάχιστα καταλάβαινε ο Statham από τα… αγγλοελληνικά της Θεσσαλονικιάς θαυμάστριας του, εκείνος της χαμογέλασε και την χαιρέτησε από μακριά. 

 

 

O Βρετανός ηθοποιός είναι ένας μόνο από τους πασίγνωστους σταρ του σινεμά, που αυτές τις ημέρες βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη για τα γυρίσματα της νέας χολιγουντιανής ταινίας Αναλώσιμοι 4 (Expendables). Τα γυρίσματα της ταινίας ξεκίνησαν στη Θεσσαλονίκη πριν λίγες μέρες. H πλοκή επικεντρώνεται σε μια ομάδα βετεράνων μισθοφόρων υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Σκοτ Γουώ και εκτός από την Μέγκαν Φόξ πρωταγωνιστούν ο Συλβέστερ Σταλόνε, ο Τζέισον Στέιθαμ ο Τόνι Τζα, ο Άντι Γκαρσία και ο 50 Cent.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ   

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ