Visual Browsing
Taste Voice: Όσα τρώει και πίνει η Αθήνα σήμερα

Taste Voice: Όσα τρώει και πίνει η Αθήνα σήμερα

To αφιέρωμα γεύσης που διαβάζεται με μεγάλη όρεξη

Τι σκέφτονται οι διάσημοι σεφ, όταν μαγειρεύουν; Έγινες βίγκαν ή ακόμα το σκέφτεσαι; Ποιες είναι οι τάσεις που πρόκειται να ξεχωρίσουν; Τρως για να πίνεις ή πίνεις για να τρως; Μήπως είσαι δύσκολος πελάτης; Ποια θα είναι τα στέκια σου αυτό το καλοκαίρι; Αυτά και άλλα πολλά αγωνιώδη ερωτήματα λύνουμε σε ένα αφιέρωμα, που διαβάζεται με μεγάλη όρεξη! Ξεφυλλίστε το στο νέο μας τεύχος εδώ.

Επιμέλεια: Νενέλα Γεωργελέ

Εικονογράφηση: Steve Simpson

Τι είναι για σένα το φαγητό;
Τι είναι για σένα το φαγητό;
Μπήκαμε στο μυαλό 13 ελλήνων σεφ και μάθαμε πώς βλέπουν αυτοί το φαγητό όταν δημιουργούν τα πιάτα που μας...
Τι είναι για σένα το φαγητό;
23 στέκια για το καλοκαίρι
23 στέκια για το καλοκαίρι
Δροσεροί κήποι, λουλουδιασμένες αυλές, αγαπημένα εστιατόρια. Η Αθήνα το καλοκαίρι δεν μένει σπίτι. Βγαίνει...
23 στέκια για το καλοκαίρι
Οι γεύσεις της δικιάς μου Αθήνας
Οι γεύσεις της δικιάς μου Αθήνας
Δρόμοι, στέκια, γειτονιές, σημεία της πόλης με το δικό τους γευστικό ίχνος
Οι γεύσεις της δικιάς μου Αθήνας
Η μεγαλύτερη τάση είναι το ελληνικό κρασί
Η μεγαλύτερη τάση είναι το ελληνικό κρασί
Τι πίνει ο Αθηναίος; Μιλώντας για τάσεις, και κυρίως πίνοντας ωραία κρασιά με τη Φωτεινή Παντζιά, ιδιοκτήτρια...
Η μεγαλύτερη τάση είναι το ελληνικό κρασί
Δύο νέα κρασιά δίνουν άρωμα στο φετινό καλοκαίρι
Δύο νέα κρασιά δίνουν άρωμα στο φετινό καλοκαίρι
Μιλάμε με τον Λεωνίδα Νασιάκο, τον άνθρωπο πίσω από τα κρασιά του βραβευμένου Οινοποιείου Semeli
Δύο νέα κρασιά δίνουν άρωμα στο φετινό καλοκαίρι
Μια υπέροχη ιστορία για κρασί…
Μια υπέροχη ιστορία για κρασί…
Τα κρασιά του Κτήματος Κυρ-Γιάννη είναι από τα πιο φημισμένα αυτής της χώρας. Μιλάμε με τον Στέλλιο Μπουτάρη.
Μια υπέροχη ιστορία για κρασί…
«Το ελληνικό κρασί είναι σημείο ανάπτυξης για όλη την Ελλάδα»
«Το ελληνικό κρασί είναι σημείο ανάπτυξης για όλη την Ελλάδα»
Ο Χρήστος Μπαραφάκας συνεχίζει την οινική παράδοση του Οινοποιείου Μπαραφάκα από το 1920
«Το ελληνικό κρασί είναι σημείο ανάπτυξης για όλη την Ελλάδα»
Ένα ανερχόμενο οινοποιείο στη Μαντινεία
Ένα ανερχόμενο οινοποιείο στη Μαντινεία
Ρωτήσαμε τον Γιάννη Τρουπή μερικά πράγματα για τα πολλά υποσχόμενα κρασιά του Οινοποιείου Τρουπή
Ένα ανερχόμενο οινοποιείο στη Μαντινεία
Βίγκαν ξε-βίγκαν, το ζούμε κι αυτό
Βίγκαν ξε-βίγκαν, το ζούμε κι αυτό
Η Ελλάδα ήταν ο παράδεισος του κρεατοφάγου, με κοψίδια τοίχο-τοίχο… Δεν είναι πλέον. Όχι επειδή δεν υπάρχουν...
Βίγκαν ξε-βίγκαν, το ζούμε κι αυτό
Μαύρο φαγητό (όχι αυτό που νομίζετε)
Μαύρο φαγητό (όχι αυτό που νομίζετε)
Είναι της μόδας το μαύρο, (όχι αυτό που νομίζετε, λέμε!) τρόφιμο, φαγητό, σνακ, ποτό. Μάλιστα βγαίνει κυρίως...
Μαύρο φαγητό (όχι αυτό που νομίζετε)
Ο δύσκολος πελάτης
Ο δύσκολος πελάτης
Τον έχετε πετύχει, ίσως έχετε υπάρξει (σπάνια…) κι εσείς δύσκολος πελάτης. Πάντως, τον αναγνωρίζετε με το...
Ο δύσκολος πελάτης
Street food goes gourmet
Street food goes gourmet
Η γαστρονομία που βγήκε στον δρόμο
Street food goes gourmet
Πόσο coffee expert είσαι;
Πόσο coffee expert είσαι;
Ο καφές κατακτά την Αθήνα. Μάθε όλα τα μυστικά του
Πόσο coffee expert είσαι;
Back to top
Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5