Τι σκέφτονται οι διάσημοι σεφ, όταν μαγειρεύουν; Έγινες βίγκαν ή ακόμα το σκέφτεσαι; Ποιες είναι οι τάσεις που πρόκειται να ξεχωρίσουν; Τρως για να πίνεις ή πίνεις για να τρως; Μήπως είσαι δύσκολος πελάτης; Ποια θα είναι τα στέκια σου αυτό το καλοκαίρι; Αυτά και άλλα πολλά αγωνιώδη ερωτήματα λύνουμε σε ένα αφιέρωμα, που διαβάζεται με μεγάλη όρεξη! Ξεφυλλίστε το στο νέο μας τεύχος εδώ.
Επιμέλεια: Νενέλα Γεωργελέ
Εικονογράφηση: Steve Simpson
Δειτε περισσοτερα
Είτε το απολαμβάνουμε με τη μορφή μιας ζεστής φρατζόλας ψωμιού είτε με τη μορφή ενός ντελικάτου γλυκού, το αλεύρι έχει τη δύναμη να παρηγορεί, να εμπνέει και να ενθουσιάζει
Θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις, εκδηλώσεις. Πολιτιστικές προτάσεις που μας ιντριγκάρουν αυτό το επταήμερο
Βόλτες σε Χολαργό, Χαλάνδρι και Αγία Παρασκευή
Νηστίσιμα γλυκά, αγαπημένος χαλβάς και παραδοσιακά πιάτα της ελληνικής κουζίνας
Θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις, εκδηλώσεις, ταινίες. Πολιτιστικές προτάσεις που μας ιντριγκάρουν αυτό το επταήμερο