- 250 γρ. τυρί φέτα τρίμα
- 250 γρ. ανθότυρο τριμμένο
- 1 κούπα γάλα
- 2 αυγά
- ½ κούπα φιστίκια χοντροτριμμένα
- ½ κούπα πιπεριές Φλωρίνης ψιλοκομμένες
- Λίγο μαϊντανό
- 1 πακέτο φύλλο κουρού
- Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
- Ανακατεύετε τα τυριά, τα φιστίκια, τις πιπεριές, το μαϊντανό και αλατοπιπερώνετε.
- Στρώνετε σε ένα ταψί το ένα φύλλο κουρού και απλώνετε τη γέμιση.
- Χτυπάτε τα αυγά με το γάλα και περιχύνετε.
- Τρίβετε, σαν ψίχουλα, από πάνω το άλλο φύλλο και ψήνετε στους 200οC για 30-40 λεπτά.
*Η συνταγή είναι του σεφ Βασίλη Λορέντζου.
- Βασικό υλικό Γαλακτοκομικά
- Χρόνος 60'
- Δυσκολία Εύκολο
- Εποχή Όλες οι εποχές
- Κόστος €