ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Μικρές «βόμβες» πίτσας

Γεμισμένες με πεπερόνι και μοτσαρέλα

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
pizza-anoigma.jpg

Είναι βελούδινα, ξεχειλίζουν από μοτσαρέλα και λιώνουν στο στόμα. Έτοιμα σε 15 λεπτά είναι τέλεια για τις χαλαρές, παρεΐστικες βραδιές. 

Υλικά συνταγής
  • 8 ψωμάκια brioche
  • 4 κ. σ. σάλτσα μαρινάρα
  • 24 φέτες πεπερόνι
  • 100 γρ. μοτσαρέλα, κομμένη σε μικρά κυβάκια
  • 4 κ. σ. βούτυρο, λιωμένο
  • 1 κ. γλ. πάστα σκόρδου
  • 1-2 κ. σ. ψιλοκομμένο μαϊντανό για το γαρνίρισμα (προαιρετικά)
  • Easy
  • 15
  • All
  • Ορεκτικά - Μεζέδες

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200°C.
  2. Κόβουμε τα brioche στη μέση και απλώνουμε σε κάθε ψωμάκι ½ κ.σ. σάλτσα μαρινάρα, 1 κυβάκι μοτσαρέλα και τρεις φέτες πεπερόνι.
  3. Τοποθετούμε τα ψωμάκια σε ένα ταψάκι και ψήνουμε για λίγα λεπτά στον φούρνο για μέχρι να λιώσει η μοτσαρέλα.
  4. Όσο ψήνονται τα ψωμάκια ρίχνουμε σε ένα μπολ το λιωμένο βούτυρο και την πάστα σκόρδου και ανακατεύουμε καλά.
  5. Βγάζουμε τα ψωμάκια από τον φούρνο και αλείφουμε το καθένα από αυτά με το βούτυρο.
  6. Προαιρετικά πασπαλίζουμε με μαϊντανό και σερβίρουμε αμέσως. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ