1821 Digital Gallery
Κοτόπουλο με μπρόκολο στο τηγάνι

Κοτόπουλο με μπρόκολο στο τηγάνι

Γρήγορο και εύκολο γεύμα για τις μέρες που δεν έχεις πολύ χρόνο

Υλικά για 4 άτομα

  • 2 κ. σ. ελαιόλαδο
  • 4 στήθη κοτόπουλου
  • 3-4 μεγάλες σκελίδες σκόρδου, ψιλοκομμένες
  • ½ κιλό μπρόκολο, βρασμένο
  • αλάτι
  • φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι

Εκτέλεση

  1. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180°C.
  2. Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε αντικολλητικό τηγάνι, σε μέτρια ένταση.
  3. Αλατοπιπερώνουμε το κοτόπουλο και το βάζουμε προσεκτικά στο τηγάνι. Τσιγαρίζουμε το κοτόπουλο για 3-4 λεπτά από κάθε πλευρά, μέχρι η πέτσα του να ροδίσει και να γίνει τραγανή. Μεταφέρουμε το κοτόπουλο σε ένα πιάτο.
  4. Ρίχνουμε το σκόρδο στο τηγάνι και σοτάρουμε για 30 δευτερόλεπτα.
  5. Προσθέτουμε το μπρόκολο, ανακατεύουμε καλά και ρίχνουμε ξανά το κοτόπουλο στο τηγάνι.
  6. Βάζουμε το τηγάνι στον φούρνο για 15 λεπτά. Σερβίρουμε αμέσως. 
  • Βασικό υλικό Πουλερικά
  • Χρόνος 30'
  • Δυσκολία Εύκολο
  • Εποχή Όλες οι εποχές
  • Κόστος €€
Back to top
Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5