Θεματα

Η Ελένη Ψυχούλη μαγειρεύει στου Μιράν

Νοστιμιές και δώρα στο γνωστό μαγαζί της Ευριπίδου

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
78404-158218.jpg

Το αλλαντοπωλείο Μιράν είναι από τα πιο φημισμένα αυτής της πόλης. Για τα σουτζούκια, τα αλλαντικά, το σπάνιο παστουρμά του και τόσα ακόμα καλούδια-αδυναμίες κάθε σωστού μερακλή. Αν πάει καιρός από την τελευταία φορά που βρεθήκατε εκεί και άρχισε να σας πιάνει η λιγούρα, μεθαύριο είναι μια σωστή στιγμή για να ξαναπάτε.

Το Σάββατο 11 Οκτωβρίου και μετά τις 11.30, η Ελένη Ψυχούλη, δημοσιογράφος, συγγραφέας και τηλεοπτική σταρ –παρουσιάζει την επιτυχημένη εκπομπή του ΣΚΑΙ Chef στον Αέρα–, φέρνει μαζί της γνώσεις, εμπειρία αλλά και κέφι και μαγειρεύει ανεπανάληπτες λιχουδιές. Όπως τηγανιά με σουτζούκι Μιράν, μανιτάρια και γραβιέρα, και για συνοδεία μια ακόμη ελληνική μπίρα, τη Voreia.

n

Σας περιμένουν και δώρα. Δύο τυχεροί θα κερδίσουν το βιβλίο της Ελένης, «Η Ελένη Ψυχούλη μαγειρεύει του καλού καιρού», γεμάτο εύκολες, καθημερινές συνταγές δοσμένες με πολύ πρωτότυπο και αγαπησιάρικο τρόπο.

Όσοι ενδιαφέρεστε, μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στο διαγωνισμό, συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας εδώ.

Ευριπίδου 45, 210 3217187

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ