Θεματα

Στο Herve μαγειρεύουν «4 χέρια» για καλό σκοπό

Οι σεφ ενώνουν τις δυνάμεις τους στις 6 Ιουνίου και τα έσοδα θα προσφερθούν στο EURO hope

114824-667199.jpg
Νατάσσα Καρυστινού
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
dsc_2906.jpg

Herve: Γαστρονομία με κοινωνικές ευαισθησίες σε ένα δείπνο τα έσοδα του οποίου θα δοθούν για να αθληθούν παιδιά που βρίσκονται στο φάσμα του αυτισμού

Το εστιατόριο Herve του εξαιρετικού Ερβέ Προνζάτο ξεκινάει μια σειρά από γαστρονομικά events, με πρώτο αυτό της Δευτέρας 6 Ιουνίου όπου φιλοξενεί τον επίσης πολύ καλό σεφ Παύλο Κυριάκη (The Zillers) σε ένα «4 hands» δείπνο με ειδικά προσαρμοσμένο μενού 14 σταδίων τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν στο EUROhope.

Κάποια από τα πιάτα του μενού για να πάρετε μια μικρή γεύση είναι τα signature μύδια με πάστα κάρι, blackberries, raspberries, κόλιανδρο και φασολάκια, το σκουμπρί με nori, baby μαρούλι, λακέρδα και τζελ από πικρό λεμόνι, η τάρτα παρμεζάνας με κρέμα από παλαιωμένη γραβιέρα, κουκουνάρι και ντοματίνια, η πάπια με κράκερ, κρασί πόρτο και miso, το καλκάνι με μελιτζάνα και μανιτάρια πορτσίνι και άλλα εξόχως δημιουργικά πιάτα της έμπνευσης των 2 γνωστών σεφ. 

dsc00062.jpg

Στα γλυκά, ενδεικτικό είναι αυτό με τις μαριναρισμένες φράουλες στη βάση, σάλτσα φράουλα με σάκε, λεμονοθύμαρο, παγωτό πιπέρι, σορμπέ φράουλα και αποξηραμένο κατσικίσιο γάλα με σπιρουλίνα. Το event θα περιλαμβάνει μενού γευσιγνωσίας 14 σταδίων (85€) καθώς και wine pairing 6 ποτηριών (+35€). 

dsc09783.jpg

Το EURO hope είναι οργανισμός καλαθοσφαιρικής αγωγής για νέους και νέες στο φάσμα του Αυτισμού και έχει ως σκοπό τη συνεκπαίδευση-συνάθληση των παιδιών και την κατάργηση της διαφορετικότητας, εντός και εκτός γηπέδου. Μέσα από τη συμμετοχή τους σε ένα πρόγραμμα ομαδικού αθλήματος σχεδιασμένο για τις δικές τους ανάγκες, τα παιδιά μπορούν να βελτιώσουν τη φυσική τους κατάσταση αλλά και να γνωρίσουν έναν νέο κόσμο που θα τους δώσει χαρά και ελπίδα. Και είναι το πρώτο μιας σειράς από τέτοια δείπνα τα έσοδα των οποίων θα μετατρέπονται σε κοινωνική προσφορά.

4hands.jpg

Hervé Restaurant: Τριών Ιεραρχών 170, Πετράλωνα, 2103471332

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ