Θεματα

Νόστιμη και νηστίσιμη Σαρακοστή στα everest!

Μεγάλη ποικιλία νηστίσιμων προϊόντων στην αγαπημένη αλυσίδα

114868-649339.jpg
Μαρία Αλεξίου
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Νόστιμη και νηστίσιμη Σαρακοστή στα everest!

Κάθε Σαρακοστή τα everest γεμίζουν με πλήθος νηστίσιμων επιλογών

Παρότι δεν νηστεύω, τη Σαρακοστή την περιμένω κάθε χρόνο πώς και τι! Δίπλα στο γραφείο, βλέπετε, υπάρχει ένα everest, το οποίο φυσικά και τιμούμε δεόντως όλο τον χρόνο για τον (εξαιρετικό) καφέ και τις γνωστές λιχουδιές του. Κάθε Σαρακοστή, όμως, στη λαχταριστή βιτρίνα του εμφανίζονται κι άλλες νοστιμιές, στις οποίες εγώ τρέφω μια ξεχωριστή αδυναμία. Για εμένα, ας πούμε, η χειροποίητη νηστίσιμη σπανακόπιτα των everest είναι από τις νοστιμότερες πίτες της πόλης! Κι αυτή είναι μόλις μία από τις πολλές επιλογές που θα βρεις είτε νηστεύεις, είτε απλώς θέλεις ένα γεύμα ελαφρύ, υγιεινό και νόστιμο.

Οι μέρες της Σαρακοστής ξεκινούν καλύτερα με ένα Vegan Cappuccino (vegan γιατί το αφρόγαλο γίνεται με φυτικό ρόφημα) από τα everest. Και τι πάει τέλεια με τον ωραίο αυτό καφέ; Μα φυσικά ένα πληθωρικό, άκρως λαχταριστό donut! Θα το βρεις σε τρεις επιλογές και είναι όλες νηστίσιμες: το απλό (γνωστό και ως Λουκουμάς), με Μήλο και Κανέλα ή το Vegan Choco. Αν είσαι του αλμυρού, θα βρεις πολλές επιλογές όπως τη νέα φοβερή στριφτή πρασόπιτα, την κλασική και λατρεμένη πατατόπιτα και τη δική μου αγαπημένη χειροποίητη, νηστίσιμη σπανακόπιτα με έξτρα παρθένο ελαιόλαδο.

everest_march-14.jpg

Αυτά για το (νηστίσιμο) πρωινό. Τι γίνεται, όμως, όταν προχωράει η μέρα κι εσύ πεινάς ακόμα περισσότερο; Τα everest έχουν και πάλι την απάντηση! Απόλαυσε το all time classic Burger με μπιφτέκι λαχανικών που θα σε χορτάσει και με το παραπάνω ή προτίμησε την πεντανόστιμη Beans Salad με όσπρια και λαχανικά, για μια ακόμη πιο healthy αλλά και δροσερή επιλογή. Και φυσικά, μπορείς πάντα να δημιουργήσεις το δικό σου Zesto Sandwich επιλέγοντας μέσα από μια τεράστια ποικιλία νηστίσιμων υλικών όπως είναι το μπιφτέκι λαχανικών ή η πικλοσαλάτα!

Όλα αυτά μπορείς να τα απολαύσεις στο πλησιέστερο κατάστημα everest, αλλά και μέσω delivery παραγγέλνοντας από το www.everest.com ή το everestapp (τη σπανακόπιτα μην ξεχάσεις!).

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ