Θεματα

Κάθε Τετάρτη στο Mexha σε περιμένει ένα μοναδικό live

Η αρχή γίνεται αυτή την Τετάρτη με τους “The Swingin’ Cats”

114824-667199.jpg
Νατάσσα Καρυστινού
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Mexha

Το Mexha στο Μαρούσι διοργανώνει μουσικά live κάθε Τετάρτη. Αυτή την Τετάρτη 9 Μαρτίου παίζουν οι “The Swingin’ Cats”

Η μεγάλη γοητεία αυτής της πόλης είναι ότι παραμένει ολοζώντανη κάθε βράδυ, κρύβοντας μικρές εκπλήξεις στα στενά και στις γειτονιές της. Μία τέτοια έκπληξη σε περιμένει κάθε Τετάρτη στη βόρεια πλευρά της Αθήνας, και -πίστεψέ μας-  είναι από αυτές που θέλεις να συναντήσεις… Τις Τετάρτες, λοιπόν, το ωραίο Mexha που μας έκανε να ανηφορίζουμε στο Μαρούσι για τη νόστιμη (όσο και υγιεινή) μεξικάνικη κουζίνα του, τραβάει ακόμα έναν άσσο από το μανίκι του διοργανώνοντας ξεσηκωτικά live!

059_1.jpg

Αυτή την Τετάρτη 9 Μαρτίου το Mexha φιλοξενεί τον Γιώργο Ζερβό και ένα τρίο από την αγαπημένη μπάντα “The Swingin’ Cats”, γνωστή για τον κομψό jazzy ήχο της, το κέφι και τον μοναδικό της τρόπο να παντρεύει μουσικά ρεύματα διαφορετικών εποχών. Στις 21.00 ακριβώς, λοιπόν, αυτής της Τετάρτης τα φώτα στην πολύχρωμη σάλα του Mexha θα χαμηλώσουν, οι μουσικοί θα πάρουν τη θέση τους στη σκηνή κι εμείς θα αρχίσουμε να σιγοτραγουδάμε αγαπημένες διασκευές της εγχώριας και διεθνούς μουσικής σκηνής.

The Swingin’ Cats

Από το τραπέζι δεν θα λείπουν τα φοβερά μεξικάνικα πιάτα του Mexha που ο σεφ Χάρης Βέντης δημιουργεί χωρίς ζωικά λίπη και βελτιωτικά γεύσης. Όλη η νοστιμιά της κουζίνας του έρχεται από τα φρέσκα μυρωδικά και λαχανικά, τα μεξικάνικα μπαχαρικά και τις σπιτικές σάλτσες που ετοιμάζονται καθημερινά εδώ. Κι αυτό είναι κάτι που αξίζει να τονιστεί, μια που δεν είναι πολλά τα μεξικάνικα της πόλης που ακολουθούν μια τόσο υγιεινή προσέγγιση στη μαγειρική τους. Αρκεί να δοκιμάσεις τη σπιτική guacamole ή το χειροποίητο chorizo και θα καταλάβεις ακριβώς τι εννοούμε…

149179670_106734374788140_4467293947265931694_n.jpg

Τι δεν λείπει ποτέ από ένα καλό live; Μα φυσικά τα cocktails… Για αυτό θα φροντίσει ο μάγος πίσω από την ανατρεπτική μπάρα του Mexha, ο υπέροχος bartender Νίκος Δεληβοριάς που φτιάχνει μερικές από τις καλύτερες Margaritas της Αθήνας! Μη μείνεις μόνο στη Margarita όμως, στον κατάλογο υπάρχουν πολλά cocktails που σίγουρα θα ανεβάσουν ακόμα περισσότερο τη διάθεσή σου.

Το live με τους “The Swingin’ Cats" είναι μόνο η αρχή… Έρχονται πολλές ακόμα μουσικές βραδιές, μείνετε συντονισμένοι!

Αγίου Κωνσταντίνου 56 & Κηφισίας, Μαρούσι, 216 0017188, www.mexha.com, Fb: Mexha, Instagram: @mexharestaurant

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ