Θεματα

Στο Make My Cake βρήκα τα πιο πρωτότυπα χριστουγεννιάτικα γλυκά

Θες να συναρμολογήσεις ένα εντυπωσιακό τζιντζεροσπιτάκι ή να λύσεις το τραγανό παζλ με τον Άγιο Βασίλη;

42700073_562246877585728_3324353125745164288_n.jpg
Ελένη Μπεζιριάνογλου
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Χριστουγεννιάτικα γλυκά

Make My Cake: Τούρτες και χριστουγεννιάτικα γλυκά γεμάτα γεύση και φαντασία.

Make my cake, όπως λέμε «make my day» γιατί όπως και να το κάνουμε τα γλυκά μπορούν να σου φτιάξουν την ημέρα. Ειδικά όταν δημιουργούνται από τις καλύτερες φυσικές πρώτες ύλες, όπως βούτυρο, αυγά, αληθινή σοκολάτα, φρούτα, ξηροί καρποί και έχουν τα πιο ευφάνταστα σχέδια που έχεις δει ποτέ. 

Τούρτα με ζαχαρόπαστα σε σχέδια τάρανδου

 

Η Χρύσα και η Ιουλία μοιράζονται το ίδιο πάθος για τη ζαχαροπλαστική και λατρεύουν να συνδυάζουν το εντυπωσιακό με το νόστιμο και σπιτικό, οπότε ήταν μόνο αυτονόητο ότι τα γλυκά τους θα γινόντουσαν ανάρπαστα! Ο μαγικός τους κόσμος δε γνωρίζει όρια και εκτός από τα σχέδια που ονειρεύονται και πραγματοποιούν, μπορούν να δημιουργήσουν και όσα εσύ έχεις φανταστεί. Μια πληροφορία για το χόμπι του αγαπημένου σου, ένα γεγονός, ένα παιδικό παιχνίδι ή απλώς μια ιδέα αποκτά ξαφνικά σοκολατένια υπόσταση και ζαχαρένια επικάλυψη.

Σιδερένιο κουτί με μπισκότα σε διάφορα χριστουγεννιάτικα σχήματα

 

Τα Χριστούγεννα το Make My Cake μεταμορφώνεται σε ένα παραμυθένιο μέρος αφού κάθε λογής δημιουργίες περιμένουν να τις επιλέξεις για να στολίσουν το σπίτι ή το γραφείο σου. Do it Yourself τζιντζεροσπιτάκια για να εντυπωσιάσεις τους καλεσμένους σου, μπισκοτένια Αγιοβασιλάκια σε μορφή παζλ, τραγανά γούρια για τη νέα χρονιά με κορδέλα για να τα κρεμάσεις στο δέντρο, μπισκοτένια advent calendar (αν κρατηθείς και τρως μόνο ένα κάθε μέρα), μπισκοτένια πουλόβερ και χριστουγεννιάτικες μπάλες γεμάτες εκπλήξεις. Ό,τι μπορείς ή δεν μπορείς να φανταστείς υπάρχει εδώ.

Μπισκότο σε σχήμα πουλόβερ

Μπισκότα σε σχήμα 2022

Κι αν θέλεις μια διαφορετική τούρτα-βασιλόπιτα, αρκεί να τους το πεις και εκείνες θα δώσουν χρώμα και γεύση στην ιδέα σου! Έκτος από τις τούρτες με ζαχαρόπαστα, φτιάχνουν κατά παραγγελία cup cakes, mini cakes, πρωτότυπα cake pops, μπισκότα και πολλά άλλα κεράσματα. Αντέχεις τόση γλύκα;

 

Πρόσφατα, στην οικογένεια του Make My Cake προστέθηκε το online wineshop CAVACAVA όπου μπορείς να βρεις επιλεγμένα κρασιά από κάθε γωνιά του κόσμου. Κρασιά θρύλοι, αλλά και κρασιά πιο καθημερινά, με έμφαση στην σχέση τιμής και ποιότητας. Κρασιά από λιγότερο γνωστές ποικιλίες, γιατί υπάρχει μεγάλος πλούτος και μαγεία εκτός από τα γνωστές. Επίσης παλιές σοδειές ελληνικών κρασιών, συλλεκτικών και σπάνιων και από ιδιωτικές συλλογές. Ξεκίνα από την επιλογή φαγητού και συνδύασε το κατάλληλο κρασί ή αντίστροφα, συμβουλευόμενος τις ατέλειωτες προτάσεις food and wine pairing. Τώρα έχεις όλα όσα χρειάζεσαι για ένα τέλειο οικογενειακό τραπέζι.

Μπουκάλια κρασιών

Μπουκάλια κρασιών

Ηρακλείτου 114, Χαλάνδρι, 2108035863, makemycake.gr
cavacava.gr

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ