Resto

Λάλος: Ένα «τρελό» all-day bar στο Νέο Κόσμο

Ένα πολύχρωμο, μοντέρνο στέκι για τον πρώτο καφέ της μέρας, το πρώτο ραντεβού και την μπύρα μετά τη δουλειά

efterpi-mouzakiti.jpg
Ευτέρπη Μουζακίτη
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η κεντρική είσοδος του «Λάλος» στον Νέο Κόσμο και ο δημιουργός του Σπύρος Πανόπουλος.
Ο Σπύρος Πανόπουλος, ο ιδιοκτήτης του «Λάλος», του all-day bar στον Νέο Κόσμο.

Λάλος: Ένα all day bar για καφέ, early drinks και υγιεινό street food στο Νέο Κόσμο

«Talk dirty to me». Με μια neon ροζ μαρκίζα από ένα στίχο του glam metal συγκροτήματος Poison μας υποδέχεται ο «Λάλος», ένα new all day bar στον Νέο Κόσμο, που μπορείς να πας για καφέ και early drinks. Ο «Λάλος» είναι ένα spot για τον πρώτο καφέ της ημέρας, για να χαλαρώσετε διαβάζοντας ένα βιβλίο, να κάνετε μια εργασία για την σχολή και να απολαύσετε το αγαπημένο σας brunch. Όμως, δεν σταματάει εκεί. Είναι ένα spot για το πρώτο ραντεβού και για μια μπίρα μετά τη δουλειά.  Στην πιάτσα που έχει αρχίσει να δημιουργείται πίσω από την Στέγη, κοντά στο πολυσύχναστο Κουκάκι, το πολύχρωμο στέκι, που δίνει ιδιαίτερη έμφαση στο ροζ και γαλάζιο χρώμα, ξεκίνησε να λειτουργεί μέσα στη δύσκολη περίοδο του δεύτερου lockdown και υποδέχθηκε τον κόσμο με κλασικά αγαπημένα κοκτέιλ, που έχουν πάντα μια ιδιαίτερη και ξεχωριστή πινελιά. 

Δημιουργός του Λάλος, που στη συριανή διάλεκτο σημαίνει «τρελός, πολυλογάς, φαφλατάς», είναι ο Σπύρος Πανόπουλος. «Θέλαμε να δημιουργήσουμε ένα all-day bar που θα αγκαλιάσει την γειτονιά, μια περιοχή που έχει αρκετούς κατοίκους αλλά λίγα καταστήματα εστίασης. Όραμα μας είναι να ομορφύνουμε την περιοχή» λέει ο κ. Πανόπουλος.

«Λάλος» το all-day bar στον Νέο Κόσμο.
«Λάλος» το all-day bar στον Νέο Κόσμο.

Καφές από την Taresso Artisan Coffee Roasters, μια από τις εταιρίες υψηλής ποιότητας καφέ στον ελληνικό χώρο, ελληνικές μπύρες Blame the Sun και Strange Brew, αλμυρά και γλυκά σνακ, χωρίς υπερβολικά στησίματα, ότι πρέπει για «τσιμπολόγημα», συνθέτουν το περιεκτικό μενού του Λάλου. Θα βρείτε από κλασικά φρέσκα cinnamon rolls, μέχρι και rolls με πέστο, τυρί κρέμα και μαρμελάδα ντομάτα, ενώ μπορείτε να απολαύσετε δροσερές σαλάτες με ευφάνταστους συνδυασμούς, όπως την green σαλάτα με mesclun, φράουλες, κουκουνάρι, αποξηραμένο βερύκοκο, φουντούκι και βαλσάμικο.

Φρέσκα κλασσικά cinnamon rolls.
Φρέσκα κλασσικά cinammon rolls.

«Με τα σνακ που προσφέρουμε, θέλουμε να πλησιάσουμε το street food στην εκλεπτυσμένη του μορφή. Να είναι κάτι στο χέρι και γρήγορο αλλά παράλληλα υγιεινό» λέει σχετικά ο κ. Πανόπουλος.

Ο Σπύρος Πανόπουλος, ο ιδιοκτήτης του «Λάλος»,  του all-day bar στον Νέο Κόσμο.

Όλα φτιάχνονται στην κουζίνα του μαγαζιού. Μπορείτε να δοκιμάσετε μπάρες δημητριακών σε vegan και μη εκδοχή,  χειροποίητα cookies, σάντουιτς  με αβοκάντο, παντζάρια και χούμους. Στις πιο δημοφιλείς προτιμήσεις του κόσμου βρίσκονται τα σάντουιτς, τα σάντο της ιαπωνικής φιλοσοφίας, με highlight το crispy chicken. Το κατάστημα προσφέρει και την υπηρεσία delivery. Λειτουργεί από τις 08:00 το πρωί έως τη 01.00 το βράδυ.

Τα σάντουιτς είναι εμπνευσμένα από τα ιαπωνικά σάντο.
Τα σάντουιτς είναι εμπνευσμένα από τα ιαπωνικά σάντο.

Λάλος, Ευρυδάμαντος 19, Νέος Κόσμος, τηλέφωνο επικοινωνίας: 21 0937 3987, Facebook και Instagram

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ