Θεματα

Apla Baked Goods: Vegan μελομακάρονα στην πόρτα σου

Γίνεται μελομακάρονο χωρίς μέλι;

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Vegan μελομακάρονα.

Μελομακάρονα vegan στο Aπla Baked Goods, ένα μικρό ζαχαροπλαστείο στη Νέα Ιωνία

Είναι νόστιμα, τραγανά, μελωμένα, ίσως είναι και το αγαπημένο χριστουγεννιάτικο έδεσμα. Κάθε χρόνο κονταροχτυπιούνται απανταχού λάτρεις του μελομακάρανου με τους φανατικούς των κουραμπιέδων. Το μελομακάρονο όμως, έρχεται σε vegan εκδοχή, για να ικανοποιήσει όλα τα γούστα. Γεμάτο χριστουγεννιάτικα αρώματα και γεύσεις, χωρίς γλουτένη, ζάχαρη και γαλακτοκομικά, με πολύ τριμμένο καρύδι. Γίνεται μελομακάρονο χωρίς μέλι; Κι όμως, τη δουλειά κάνει το σιρόπι από γλυκαντικά φυτικής προέλευσης. Μάλιστα, πέρσι στις γιορτές, τα gluten-free μελαμακάρονα του ΑπLa Baked Stories, έγιναν ανάρπαστα.  

Στο ΑπLa Baked Stories, ένα μικρό εργαστήριο ζαχαροπλαστικής στη Νέα Ιωνία, που άνοιξε πέρσι κατά τη διάρκεια της καραντίνας η Ρένια Παπαδάκη και η Στέφανι Λανιέρ, μπορείτε να προμηθευτείτε τις αγαπημένες σας χριστουγεννιάτικες λιχουδιές, οι οποίες θα είναι υγιεινές, χωρίς γλουτένη, συντηρητικά και ζάχαρη.

 

 

Παράλληλα, μπορείτε να βρείτε το διάσημο ελαφρύ και νόστιμο ψωμί χωρίς γλουτένη. Ένας συνδυασμός από αλεύρια χωρίς δημητριακά, φτιαγμένο από υπερτροφές, όπως σπόρους κάνναβης και λιναρόσπορους, σε συνδυασμό με αλεύρια αμυγδάλου και καρύδας, που το καθιστά πλούσιο σε πρωτεΐνη και θρεπτικά συστατικά και κατάλληλο για διαβητική και κετογενική δίαιτα.

 

 

Τα σοκολατένια cookies, τα αλμυρά μπισκότα, το κέικ μπανάνας, τα μπράουνις, έχουν όλα ως συστατικό βιολογικό αλεύρι χωρίς γλουτένη. «Το ΑπLa γεννήθηκε από το κοινό μας όραμα να δημιουργήσουμε νόστιμα και υγιεινά φουρνιστά προϊόντα που όλοι μπορούν να απολαύσουν. Στόχος μας είναι να φέρουμε στο κάθε σπιτικό τη φρεσκάδα, τη γεύση και το επίπεδο ποιότητας που προσφέρουμε  στους φίλους και την οικογένειά μας. Όλα τα προϊόντα μας είναι χωρίς γλουτένη, γαλακτοκομικά και ζάχαρη και παρασκευάζονται με προσεκτικά επιλεγμένα συστατικά που είναι κυρίως βιολογικά».

Η Στέφανι Λανιέρ και η Ρένια Παπαδάκη.
Η Στέφανι Λανιέρ και η Ρένια Παπαδάκη.

Μέσα στο διάστημα που λειτουργεί, το ΑπLa Baked Stories έχει κατορθώσει να διανέμει τα γλυκά τους σε επιλεγμένα καταστήματα. Παράλληλα λειτουργεί και υπηρεσία e-shop, όπου παραδίνουν τα προϊόντα στην πόρτα σας, σε περιοχές του κέντρου της Αθήνας και στα βόρεια προάστια.

Μάλιστα, μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα τους και να μάθετε αναλυτικά τι περιέχει κάθε προϊόν.  

ΑπLa Baked Stories, Αλαμάνας 21, Ν. Ιωνία, τηλέφωνο επικοινωνίας: 2114109880, www.apla.store/ Facebook / Instagram

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ