Κόντρα μόσχου με σιγανομαγειρεμένα και ωμά λαχανικά, φλοίδες σκόρδου και ελαφριά σάλτσα ταμάρινθου.
«Tην εφημερίδα την παρακολουθώ χρόνια και της στέλνω ένα πιάτο αφιερωμένο με όλη μου την αγάπη. Είναι μοντέρνο, όπως κι αυτή, πολύχρωμο και προχωρημένο, όπως και η A.V., που έχει διαφορετικές απόψεις και χρώματα. Κλασικά μοντέρνο, για όλες τις εποχές, με άποψη και χαρακτήρα, που συνδυάζει πολλά φαινομενικά ετερόκλητα υλικά σε ένα αρμονικό σύνολο».
Σεφ και καθηγητής στη σχολή Le Monde
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΑΠΟΨΕΙΣ
ΣΤΗΛΕΣ