Και δεν είναι ζαχαροπλαστείο αλλά ένα πολύ δημοφιλές εστιατόριο
Tip of the day
Πού θα βρεις την πιο λαχταριστή τάρτα dulce de leche της Αθήνας
Και δεν είναι ζαχαροπλαστείο αλλά ένα πολύ δημοφιλές εστιατόριο
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Περάστε, κόσμε: δίπλες, τσουρέκια, τούρτες, αρμενοβίλ και δεκάδες ακόμα γεύσεις στο ζαχαροπλαστείο-κουκλόσπιτο της Θεσσαλονίκης
Το καλύτερο ταρτάκι του βορρά και μελομακάρονα όλον τον χρόνο θα τα βρεις εδώ
Σπιτικές τάρτες στου Ψυρρή νοστιμεύουν την καθημερινότητά μας
Τι χρειαζόμαστε Για τη βάση: 250 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις ● 125 γρ. βούτυρο κομμένο σε κυβάκια