Αθλητισμος

Βενγκέρ εναντίον Μουρίνιο: Παλιές έχθρες σε νέο καβγαδάκι

Το βίντεο, οι δηλώσεις και το τρολάρισμα στα social media

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
78032-157445.jpg

Ως συνεπείς εχθροί πιάστηκαν στα χεριά ο τεχνικός της Άρσεναλ Αρσέν Βενγκέρ και ο «εκλεκτός» της Τσέλσι, Ζοζέ Μουρίνιο στην κορυφαία αναμέτρηση της χθεσινής ημέρας στην Πρέμιερ Λιγκ στο Στάμφορτζ Μπριτζ με τους γηπεδούχους να επικρατούν με 2-0 επί των Κανονιέρηδων του Λονδίνου. Αφορμή για τον διαπληκτισμό των δύο τεχνικών ήταν το αδιαμφισβήτητα αντιαθλητικό τάκλιν του Γκάρι Κέιχιλ της Τζέλσι στον Χιλιανό Άλεξ Σάντες της Άρσεναλ. Η φάση έγινε στην πλαϊνή γραμμή, μπροστά στους δύο πάγκους. Ο Βενγκέρ έγινε έξαλλος, ο Μουρίνιο κινήθηκε προς τον 4ο διαιτητή και ο Αλσατός τον έσπρωξε δύο φορές, με τον Πορτογάλο να μην αντιδρά. Ο Πορτογάλος δεν αντέδρασε στο σπρώξιμο, αλλά καθώς ξεστόμισε κάποιες βρισιές τύπου «f*ck off» στον αντίπαλό του.

«Δεν βλέπω για ποιο λόγο πρέπει να ζητήσω συγγνώμη», είπε ο Γάλλος τεχνικός και πρόσθεσε: «Θέλησα να πάω από τη θέση Α στη θέση Β και κάποιος ήρθε κατά πάνω μου όχι με καλές διαθέσεις. Η θέση Β ήταν αυτή του Σάντσες. Ήθελα να δω αν τραυματίστηκε. Εάν έσπρωξα; Ναι, λιγάκι. Πρέπει να δείτε πώς είναι όταν θέλω πραγματικά να σπρώξω κάποιον με δύναμη». Εννοείται ότι δεν είναι ο πρώτος καβγάς των δύο τεχνικών. Ειδικά ο Μουρίνιο έχει αποκαλέσει τον Βενγκέρ «ηδονοβλεψία» και «σπεσιαλίστα στις αποτυχίες».

Το σκηνικό στο Στάμφορντ Μπριτζ έδωσε τροφή για τα σημερινά πρωτοσέλιδα αλλά και για περιπαικτικές φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

image

 

 image

image

image

image

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ