Αθλητισμος

Απόψε Μάλμε – Ολυμπιακός

ΝΕΡΙΤ, 21.45

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
77642-156541.jpg

Την πρωταθλήτρια Σουηδίας Μάλμε αντιμετωπίζει απόψε εκτός έδρας ο πρωταθλητής Ολυμπιακός, στη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του ποδοσφαιρικού τσάμπιονς λιγκ. Οι ερυθρόλευκοι θα επιδιώξουν να ζευγαρώσουν τις νίκες τους, μια και την πρώτη αγωνιστική είχαν καταβάλει την Ατλέτικο Μαδρίτης με 3-2 στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Σίγουροι για την εντεκάδα από τον κ. Μίτσελ είναι οι Ρομπέρτο, Μασουακού, Μποτία, Αμπιντάλ, Μιλιβόγεβιτς, Κασάμι, Μανιάτης, Ντομίνγκες, Μήτρογλου. Για το δεξί άκρο υποψήφιοι είναι οι Σαλίνο και Ελ Αμπντελαουί, ενώ ο Αφελάι είναι το φαβορί για την άλλη θέση απέναντι στον Ντουρμάζ. Υπάρχει πιθανότητα να παίξουν ο Σαλίνο δεξί μπακ και ο Ελ Αμπντελαουί δεξί χαφ και να μην ξεκινήσουν ούτε ο Αφελάι, ούτε ο Ντουρμάζ. Συνολικά, δύο μόνο Έλληνες.

Για την Μάλμε, ο κ. Χαρέιντε ετοιμάζει ένα σχήμα 4-4-2 με γκολκίπερ τον Όλσεν, στην άμυνα τους Τίνερχολμ, Γιόχανσον, Ελάντερ, Ρικαρντίνιο, στη μεσαία γραμμή τους Έρικσον, Χάλστι, Άντου, Φόρσμπεργκ ενώ στην επίθεση θα παίξουν ο Ρόζενμπεργκ με τον Τέλιν. Εάν δεν μπορέσει να αγωνιστεί ο Χάλστι που προέρχεται από τραυματισμό θα παίξει ο Ράκιπ.

Το ματς θα μεταδοθεί από τη ΝΕΡΙΤ στις 21.45.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ