Αθλητισμος

Ξανά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στην κορυφαία αμυντική πεντάδα του NBA

Για 4η φορά στην καριέρα του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στη νίκη επί των Χόρνετς
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στη νίκη επί των Χόρνετς © Bucks

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κατάφερε να είναι για τέταρτη φορά στην καριέρα του στην κορυφαία αμυντική πεντάδα της σεζόν στο NBA.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο βρέθηκε στην κορυφαία αμυντική πεντάδα της σεζόν για το NBA για 4η φορά στην καριέρα του. Ο Έλληνας σούπερ σταρ συνεχίζει και γράφει ιστορία και πλέον κατοχυρώνει τη θέση του στα βραβεία πριν καλά καλά ξεκινήσει η σεζόν.

Έτσι και φέτος. Ο Greek Freak ήταν στους 3 φιναλίστ για το βραβείο του MVP και παρά το γεγονός ότι δεν κατάφερε να το αποσπάσει, βρέθηκε ξανά στην κορυφαία αμυντική πεντάδα της χρονιάς. Για τέταρτη φορά στην καριέρα του. Ανεπανάληπτος.

Παρέα με τον Γιάννη, στην κορυφαία αμυντική πεντάδα συμπεριελήφθησαν ακόμα ο (αμυντικός της χρονιάς) Μάρκους Σμαρτ (Μπόστον Σέλτικς), ο Μίκαλ Μπρίτζες (Φοίνιξ Σανς), ο Τζάρεν Τζάκσον (Μέμφις Γκρίζλις) και ο Ρούντι Γκομπέρ (Γιούτα Τζαζ).

Η δεύτερη καλύτερη αμυντική πεντάδα περιλαμβάνει τους Τζρου Χόλιντεϊ (Μιλγουόκι Μπακς), Ματίς Τάιμπουλ (Φιλαντέλφεια 76ερς), Ντρέιμοντ Γκριν (Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς), Μπαμ Αντεμπάγιο (Μαϊάμι Χιτ) και Ρόμπερτ Γουίλιαμς (Μπόστον Σέλτικς).

Να σημειωθεί πως ο Γιάννης πλέον ανήκει σε μία ξεχωριστή ελίτ αφού έγινε ο 5ος παίκτης μετά τους Μάικλ Τζόρνταν, ΛεΜπρόν Τζέιμς, Καρίμ Αμπντούλ-Τζαμπάρ και Τιμ Ντάνκαν που έχει τουλάχιστον 4 παρουσίες στην κορυφαία αμυντική πεντάδα και τουλάχιστον δύο βραβεία MVP της κανονικήερ περιόδου.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ