Αθλητισμος

NBA: Ο Ραζόν Ρόντο τράβηξε όπλο στη μητέρα των παιδιών του

Mέχρι στιγμής ο σταρ του ΝΒΑ δεν έχει κατηγορηθεί επίσημα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ραζόν Ρόντο: Τράβηξε όπλο και απείλησε να σκοτώσει τη μητέρα των παιδιών του
O Ραζόν Ρόντο © ΕPA Pool

Ο αμερικανός μπασκετμπολίστας Ραζόν Ρόντο απείλησε με όπλο την πρώην σύντροφό του και μητέρα των δύο παιδιών του κατά τη διάρκεια έντονου καβγά στο σπίτι.

Στις αρμόδιες, αστυνομικές και δικαστικές, αρχές του Λούιβιλ απευθύνθηκε, σύμφωνα με τις πληροφορίες που δημοσίευσε το TMZ, η 36χρονη Άσλεϊ Μπάτσελορ ζητώντας προστασία μετά από εις βάρος της επίθεση και απειλή της ζωής της από τον Ραζόν Ρόντο.

Συγκεκριμένα η 36χρονη Άσλεϊ Μπάτσελορ υπέβαλε αίτηση έκτακτης προστασίας στο Λούιβιλ την περασμένη εβδομάδα, ζητώντας προστασία τόσο για εκείνη, όσο για τον γιο της και την κόρη της. Ο λόγος έχει να κάνει με την απειλή του Ραζόν Ρόντο να την δολοφονήσει μπροστά στα παιδιά της. Τα πάντα έγιναν στις 11 Μαΐου όταν -όπως κατήγγειλε η ίδια- ζήτησε από τον γιο της να ξεχωρίσει τα άπλυτα την ώρα που έπαιζε βιντεοπαιχνίδια με τον Ρόντο. Στην καταγγελία της, ισχυρίστηκε ότι ο σταρ του ΝΒΑ εξοργίστηκε και έσπασε την κονσόλα παιχνιδιών.

«Φοβάμαι πολύ για την ασφάλεια τη δική μου και των παιδιών μου. Ο Ραζόν έχει ιστορικό ασταθούς και εκρηκτικής συμπεριφοράς», φέρεται να κατέθεσε η Άσλεϊ Μπάτσελορ στην αστυνομία, κερδίζοντας σε πρώτη φάση τα ασφαλιστικά μέτρα.

Το περιβάλλον του Ρόντο απέφυγε να σχολιάσει οτιδήποτε. Προς το παρόν ο έμπειρος πόιντ γκαρντ δεν έχει κατηγορηθεί για κάτι.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ