Αθλητισμος

Βιγιαρεάλ-Λίβερπουλ 2-3 - Τεράστια ανατροπή και στον τελικό του Champions League οι «reds»

Τρίτη φορά που η Λίβερπουλ θα βρεθεί στον τελικό τα τελευταία πέντε χρόνια

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Βιγιαρεάλ-Λίβερπουλ 2-3 - Τεράστια ανατροπή και στον τελικό του Champions League οι «reds»
Βιγιαρεάλ-Λίβερπουλ 2-3 - Τεράστια ανατροπή και στον τελικό του Champions League οι «reds» © EPA

H Λίβερπουλ με σπουδαία ανατροπή επί της Βιγιαρεάλ πήρε την πρόκριση στον τελικό του Champions League για τρίτη φορά τα τελευταία πέντε χρόνια.

Το πρώτο εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό της 28ης Μαΐου στο «Σταντ ντε Φρανς» του Παρισιού πήρε η Λίβερπουλ που επικράτησε και στον δεύτερο ημιτελικό του Champions League της Βιγιαρεάλ.

Οι «reds» του Γιούργκεν Κλοπ καρδιοχτύπησαν αφού είδαν την Βιγιαρεάλ μέσα στα πρώτα 40' λεπτά να έχει ισοφαρίσει το σκορ του πρώτου παιχνιδιού με τα γκολ των Ντιά στο 3ο λεπτό της αναμέτρησης και του Κοκλέν στο 41'.

Η Λίβερπουλ έμοιαζε «κλειδωμένη» στον ρυθμό του «κίτρινου υποβρύχιου» αλλά στο δεύτερο ημίχρονο ήρθε η... αντεπίθεση.

Μόλις σε δώδεκα λεπτά, η Λίβερπουλ είχε κατορθώσει όχι μόνο να καθαρίσει την πρόκριση αλλά και να ολοκληρώσει μία ανατροπή ανάλογη της φανέλας της.

Ο Φαμπίνιο στο 62' έκανε την αρχή μειώνοντας σε 2-1 για να έρθει η ισοφάριση του Ντίαζ στο 67', είκοσι λεπτά αφότου είχε μπει στον αγωνιστικό χώρο. Η ανατροπή του σκορ και η πανηγυρική πρόκριση ολοκληρώθηκε στο 74ο λεπτό της αναμέτρησης όταν ο Κεϊτά βρήκε τον Μανέ και εκείνος έγραψε το 3-2 που ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα.

Βιγιαρεάλ (Ουνάι Έμερι): Ρούγι - Φόιθ, Ραούλ Αλμπιόλ (79’ Οριέ), Πάου Τόρες, Εστουπινιάν (79’ Μάνου Τριγέρος) - Κοκλέν (69’ Αλφόνσο Πεδράθα), Καπουέ, Ντάνι Παρέχο - Λο Σέλσο, Ζεράρ Μορένο (70’ Τσουκβουέζε), Ντιά (81’ Αλκάθερ).

Λίβερπουλ (Γιούργκεν Κλοπ): Άλισον - Αλεξάντερ Άρνολντ, Κονατέ, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον (81’ Τσιμίκας) - Φαμπίνιο (84’ Μίλνερ), Κεϊτά (81’ Χέντερσον), Τιάγκο Αλκάνταρα (80’ Τζόουνς) - Σαλάχ, Ντιόγκο Ζότα (46’ Ντίας), Μανέ.
 
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ