Αθλητισμος

Σίνισα Μιχαΐλοβιτς: Πήρε εξιτήριο και επιστρέφει στα καθήκοντά του

Η πορεία της Μπολόνια όσο ο προπονητής ήταν στο νοσοκομείο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
O προπονητής της Μπολόνια, Σίνισα Μιχαΐλοβιτς
Σίνισα Μιχαΐλοβιτς © EPA / CESARE ABBATE

Σίνισα Μιχαΐλοβιτς: Ο προπονητής της Μπολόνια πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο - Ποια η κατάσταση της υγείας του - Επιστρέφει στον πάγκο της ομάδας

Εξιτήριο από το νοσοκομείο πήρε ο Σίνισα Μιχαΐλοβιτς και πλέον ετοιμάζεται για τη μεγάλη επιστροφή του στα γήπεδα και στον πάγκο της Μπολόνια. Ο 53χρονος προπονητής βρίσκεται στο νοσοκομείο μετά από υποτροπή της λευχαιμίας και χρειάστηκε να μείνει εκτός των καθηκόντων του για περίπου 34 ημέρες, προκειμένου να υποβληθεί σε θεραπεία

Πληροφορίες σχετικά με την κατάσταση της υγείας του αναφέρουν ότι ο οργανισμός του ανταποκρίθηκε θετικά στις χημειοθεραπείας και οι γιατροί έκριναν ότι μπορεί να επιστρέψει στο σπίτι του. 

Σίνισα Μιχαΐλοβιτς: Η πορεία της Μπολόνια χωρίς τον προπονητή της 

Οι παίκτες της Μπολόνια κατά την περίοδο της απουσίας του σημειώνοντας έξι σερί ματς χωρίς ήττα. Η Μπολόνια είναι στη 13η θέση του πρωταθλήματος με 43 βαθμούς. Την Κυριακή αναδείχτηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα απέναντι στη Ρόμα. Την προηγούμενη εβδομάδα επιβλήθηκε με 2-1 της Ίντερ σε εξ' αναβολής αναμέτρηση. 

 

 

Σίνισα Μιχαΐλοβιτς: Όσα είχε πει για την υγεία του λίγο πριν μπει στο νοσοκομείο

Ο Σίνισα Μιχαΐλοβιτς είχε βγει νικητής στην πρώτη μάχη με τη λευχαιμία πριν από 2,5 χρόνια. «Θα πρέπει να αρχίσω νέα θεραπευτική αγωγή για να αποφύγω τις επιπλοκές. Στην αρχή της εβδομάδας που έρχεται θα νοσηλευτώ σε νοσοκομείο: ξέρω πως θα είμαι σε καλά χέρια. Αυτή τη φορά με βλέπετε πιο ήρεμο επειδή ξέρω τι πρέπει να κάνω και η κατάσταση είναι πολύ διαφορετική. Ελπίζω όλο αυτό να περάσει γρήγορα, αλλά θα απουσιάσω από μερικά παιχνίδια. Θα παρακολουθώ την ομάδα από το δωμάτιο του νοσοκομείου» δήλωσε ο 53χρονος τεχνικός, Σίνισα Μιχαΐλοβιτς και πρόσθεσε:

«Αυτή η αρρώστια είναι πολύ θαρραλέα για να έχει διάθεση να τα βάλει ξανά με κάποιον όπως εγώ. Εάν δεν της έφτανε ένα μάθημα, εγώ είμαι εδώ για να της δώσω και ένα δεύτερο. Μπορεί να πέσεις, αλλά χρειάζεται να βρεις τη δύναμη για να σηκωθείς ξανά. Η αρχή του 2022 δεν ήταν τυχερή για την ομάδα, αλλά είμαι σίγουρος πως τα παιδιά δεν θα με απογοητεύσουν. Εγώ θα παλεύω πάντα μαζί τους και εκείνοι θα παλεύουν για μένα. Δεν θα υποχωρήσουμε ούτε ένα εκατοστό, θα ανέβουμε ξανά στη βαθμολογία και θα επιστρέψω. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της ομάδας και την πόλη της Μπολόνια, σας ζητώ να σεβαστείτε το δικαίωμά μου στην ιδιωτικότητα κατά τη διάρκεια της θεραπείας. Να μιλάτε για τον προπονητή, όχι για τον άνθρωπο. Πάντα δυνατά Μπολόνια».

Ο προπονητής της Μπολόνια, Σίνισα Μιχαΐλοβιτς, αποκάλυψε τον Ιούλιο του 2019 ότι είχε διαγνωστεί με οξεία μορφή λευχαιμίας. Αργότερα υποβλήθηκε σε μεταμόσχευση μυελού των οστών και μετά από τρεις γύρους χημειοθεραπείας, ανάρρωσε πλήρως.

Ο 53χρονος, Σίνισα Μιχαΐλοβιτς είναι προπονητής της Μπολόνια από τον Ιανουάριο του 2019 και παρά τις δυσκολίες του εκτός γηπέδου, η ομάδα εξακολουθεί να δείχνει δυνατή τα τελευταία τρία χρόνια.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις  

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ